AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından Çavuşbaşı Erbap Kasrı'nda iftar programı düzenlendi.

Programa Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut'ta katıldı. Ayrıca AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın'da iftar programında yer aldı. Binlerce Beykozlunun katıldığı iftar yemeğinde  İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kürsüden vatandaşlara seslendi.

Dilmaç: "Biz inandık, sizde inanın

Teşkilatımızın çok değerli mensupları, öncelikle tuttuğunuz oruçları Allah kabul eylesin. Bu mübarek günde sizlerle birarada olmaktan gurur duyuyorum. 

Biliyorsunuz YSK, İstanbul seçimlerinin tekrarlanması noktasında bir karar verdi. Bizler, geçen sene yine Ramazan Ayı'nda 24 Haziran seçimlerine girmiş ve zaferle çıkmıştık. Allah'ın izniyle bu mübarek ayın bereketinden yararlanacağı ve yine 23 Haziran'da zaferle çıkacağız. Sizden tek şey rica ediyorum. İstanbul’u alacağız. Biz inandık, siz de inanın" dedi. 

Aydın: "Hak yerini bulacak" 

Programda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Aydın, "Beykoz'un da menfaati için Büyükşehir'de de bu haksızlığı gidermemiz lazım" diyerek, "Kolumuz kanadımız adeta kırık gibi oldu 31 Mart seçimlerinden sonra İstanbul'u bir oyuna kurban giderek alamamıştık, yargı kararını verdi. Allah nasip ederse Haziran'da sandıklara gideceğiz. Önümüzde bir seçim var, hak yerini bulsun diye yapılacak olan bir seçim var." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim