AKP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı görevi ile Beykoz Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Zayıf, Beykozlu AK Kadınlar ile hız kesmeden adeta Beykoz’un birçok farklı bölgesinde İstanbul seçimi için propaganda çalışmalarını sürdürüyor.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE MUHABBET BAĞI

Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları adlı iftar programı ile muhabbet köprüsünün yeniden kurulduğunu ifade eden Zayıf “Allah’a hamdüsenalar olsun ki , mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle AK Partili kırgınlar ile yeniden hasbihal etme fırsatına eriştik. Bildiğiniz üzere Genel Başkanımız Sayın Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda bizim için aslolan AK Partili küskünleri yeniden Cumhur İttifakı’na kazandırmaktı. Tabi bunun için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeydik çünkü kırılmış bir kalbi onarmak, bazen kalbi kırmak kadar kolay olmayabiliyor.” şeklinde hissiyatını ifade eden Zayıf konuşmasına şu şekilde devam etti “Partimize kırgın olan insanlar ile iletişim kurarken bazı zorluklarla karşılaştık ama bu insanlarla aynı davanın insanlarıyız. Teşkilat olarak biz bu süreç içerisinde; nerede hata yaptık? Yeniden nasıl barışabiliriz? sorularına kapsamlı bir yanıt bulduk. Öyle sayfalar dolusu cevap değil bu. Biz AK Parti’ye darılan kardeşlerimiz ile ancak Gönülden Gönüle Muhabbet bağını kurabildiğimiz gün duvarları aşabiliriz. Biz fabrika ayarlarımıza döndüğümüz gün bunu başarabiliriz” şeklinde konuşmasına devam eden Zayıf, Ramazan ayında organize edilen iftar programlarının; iftar programlarında kurulan muhabbet köprülerinin ne kadar önemli bir rolü olduğunu bir kez daha yineledi.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Teşkilatı, Gaye Zayıf önderliğinde Beykoz’u kapı kapı gezerek, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı olan Binali Yıldırım adına seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim