Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Beykoz'un muhtarları ile yol yürüyor.

31 Mart Yerel Seçimleri ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden 1'nci sıra meclis üyesi adayı olan Sataloğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Beykoz'da muhalefet meclis üyesi olarak kaldı. Birinci sıra meclis üyesi olan Sataloğlu, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldu.

Beykoz’un hizmet görme noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını dile getiren Sataloğlu, Beykoz’un sorunlarını en iyi bilecek kişilerin muhtarlar olduğunu söyledi.

Haftada 1 gününü mahalle muhtarlarına ayıran Sataloğlu, Beykoz'da bulunan muhtarları sırasıyla geziyor, sorunları dinliyor, mahallelerde bulunan problemleri not alıyor.

Beykoz’un mahallerinde genel olarak İSKİ konusunda eksikler olduğunu vurgulayan muhtarlar, alt yapı sorunlarının olduğu dile getirirken, bu sorunların İSKİ yetkilileri ile ancak çözülebileceğine vurgu yaptı.

Muhtarlardan aldığı brifingler sonrasında İBB Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Dereseki Muhtarı Yakup Özdemir ve CHP Beykoz Meclis Üyesi Süha Pekkip'i de alarak, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Selami Taşer'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Sataloğlu, Beykoz’un Muhtarlarından aldığı bilgileri İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Taşer'e aktararak çözüm yollarından bahsetti. Taşer'in Beykoz'da 2 tane İSKİ alanı olduğundan ama alt yapı sorunlarının tamamen çözilemediğinden bahsederek, uygun bir gün Beykoz'a gelerek yerinde incelemelerde bulunacağını dair söz verdi.

Editör: TE Bilisim