CHP Beykoz İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Mahir Taştan ve aday olacağı konuşulan Dr. Devrim Altıntaş, ilçe başkanlığı yarışında birleştiler. 

12 Ocakta gerçekleşmesi planlanan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Olağan Kongresi öncesi adaylar, delegeler üzerinde yoğun çalışma yapıyorlar. Bir çok mahallede Beyaz Liste ile delege üzerinde üstünlük sağlayan Taştan, diğer adayları da sosyal medya aracılığı ile birleşmeye ve Beykoz'u kazanmaya davet etmişti. 

Doktor Devrim Altıntaş, Taştan'ın çağrısına sessiz kalmadı 

23 Haziran seçimleri bittikten sonra ilçede düzenlenen danışma meclisi toplantısında Beykoz İlçe Başkan Adayı olacağını açıklayan Altıntaş, Paşabahçe delege seçimlerini kazanmasının ardından, İlçe Başkan Adaylığını resmi şekilde açıklayıp, açıklamayacağı konuşuluyordu. 

Altıntaş, diğer aday olan Mahir Taştan'ın açıklamasına sessiz kalmadı ve Taştan'ın ofisine gelerek adaylık yarışında olmayacağını ve Taştan'a destek olacağını dile getirdi. Altıntaş, 23 Haziran hepimizin zaferi ama 31 Mart seçimleri de maalesef hepimizin suçu değildi.

Bizler Beykoz Belediye Başkan Adayı olduğumuz zaman ilçe Başkanı Aydın Düzgün, Adayımız kim olursa olsun altında birleşip, çalışacağız sözü verdik. Fakat tüzüğümüze aykırı şekilde Düzgün, aday olmamalıydı. Eğer ki aday olmak istiyorsa 31 Aralık tarihine kadar ilçe başkanlığından istifa etmesi gerekiyordu ama gizli gizli bu işi nasıl yaptıysa yaptı aday adayı olmuştu. Haliyle morallerimiz bozulmuş, Düzgün'e karşı güvenimiz kalmamıştı. Tabi Adayımız Coşkun Tosun'un ismi açıklandığı zaman bile sayın Düzgün'ü, İBB Belediye Başkanımız İmamoğlu'nun geldiği programlar harici kolay kolay sahada göremedik. 

Bunlar geldi, geçti. Artık önümüze bakma vakti geldi. Tekrar böyle bir olayın yaşanmaması adına, 12 Ocak'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin Olağan Kongresi'nde Sayın Mahir Taştan ile birleşme kararı aldım. Partim ve Sayın Taştan bizlere ne görev verirse; gece, gündüz demeden çalışacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın" dediği konuşuluyor. 

CHP Beykoz İlçe Başkanı olmak için toplam 4 isim adaylığını açıkladı.

Mevcut İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Mahir Taştan, Gülten Demirbaş ve Uğur Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Adayı olduğunu açıklayan isimler oldu.

Editör: TE Bilisim