ALS hastalığı için başlatılan ice bucket challenge yani "Bir Kova Buz" kampanyası tam bir çılgınlığa dönmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde, "Şayet bir gün milletimiz TAMAM derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medyada başlayan "TAMAM" mesajları sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Tamam İnşallah" twitini atmasından sonra, sosyal medyada yaklaşık 2 milyon insanın "TAMAM" Hashtag paylaşımına sebep oldu.


AK Partililer de kralbet giriş Twitter'da "#TürkiyeDEVAMdiyorREİS"  Hachtag'i ile de Türkiye gündemine girmeyi başardılar.


AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatının yöneticileri de sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker; "Tek bayrak için, tek millet, tek vatan için, tek devlet için DEVAM diyoruz. Fatih Sağlam başkanım sen de DEVAM diyor musun ?" videosunu çekti.


Eski İlçe Yöneticisi Resul Rençber ise; "Dostum Hasan mesajını aldım. Söylediklerinin her harfine sonuna kadar katılıyorum. Güçlü bir Türkiye için, vatanın ve çocuklarımın geleceği için bende 'Durmak yok, yola DEVAM' diyorum. Mustafa Peçe, TAMAM mı, DEVAM mı ?" videosunu çekti.


AK Parti Beykoz İlçe Yöneticileri, sosyal medyada birbirlerine "DEVAM mı, TAMAM mı" videolarını çekerek farkındalık yarattı.


[embed]https://youtu.be/jDBE5H4H85Q[/embed]
Editör: TE Bilisim