Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı, Polonezköy'de Öztürkler'in Çiftliğinde iftar programı düzenledi.

Program Kuran Tilaveti ve dualar ile başladı.Akşam ezanın okunması ile oruçlar açıldı.

MHP Beykoz iftar programına; MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Niyazi Paksoy, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Recep Tüylüoğlu, Ali Külünk, Cüneyt Göz,  Çubuklu-Ümraniye Petrol Ofisi Emekli Müdürü Mehmet Bilir, Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Şahin, KAS-DER Başkanı Süleyman Çalık, Çubukluspor Eski Kulüp Başkanı Ali Şişman, MHP Beykoz yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.



MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, "Bu tür iftar programlarında bizleri bir araya getiren Rabb'imize hamd olsun. Böyle bir araya gelmemizi sağlayan Aziz Şehitlerimizi anmadan edemeyeceğim, Allah mekanlarını cennet eylesin. Ramazan ayı sadece oruç tutarak, açlık ve susuzluk anlamında değildir; ruhumuzun bedenen ve fiziken en yüksek perdeye çıktığı andır. Bundan sonraki Ramazan programlarımızda da bir araya gelmek dileğiyle, katılımlarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun" dedi.



MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Niyazi Paksoy, "Değerli misafirlerimiz, 50 yıla yakındır siyasi hayatta yoluna devam eden 3 hilalin simgesini özdeştirmiş MHP'nin kaygısı, bin yıldır vatan toprağı için yaşadığımız bu topraklarda maalesef bizi huzurlu bırakmamak, birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyen taşeron örgütler, bir yığında şebekelerdir.Biz ülkemizi, Arap baharı gibi baharlarına el sürülerek emperyalist güçlerin oyun sahası olan bir saha yapmamak konusunda yeminliyiz ve kararlıyız. Bu topraklarda yaşıyorsak, bu topraklarda nimetleniyorsak, havasını alıp soluyorsak ve bin yıldır ortak kaderimizi bu topraklarda yaşıyorsak, birbirimizin üzüntülerini ve sevinçlerini bu topraklarda paylaşıyorsak, bu topraklar vatan toprağı değil de ne olacaktı. Elbette vatan toprağıdır!

Bu Ülkenin Değerleri İçin 'HA EKMEĞİNİ YEMİŞİZ, HA KURŞUNUNU'

Bugün Şehitlerimiz eşkıyanın, terör örgütlerinin kurşunlarına hedef oluyor. Cenazeler geliyor, şehadet şerbetini içmiş olmaları Süperbahis sebebiyle son yolculuklarına uğurluyoruz. Evlatlarımız, göz bebeklerimiz inandıkları değerler için mücadele ediyor. Çanakkale'de ne için mücadele ediyorsak bugün de onun mücadelesini ediyoruz.

Bu mübarek akşamda, Ramazanın sonuna yaklaştığımız bu günde, birliğimiz,dirliğimiz, ülkemiz, vatanımız, inancımız, ortak değerlerimiz ve bin yıllık yaşamışlığımızın ne olduğunun da farkındayız. Bu ülkede bir ucundan diğer ucuna, bunlara bir çakıl taşının bir feda edilmeyeceğinin bunlara öğretene kadar mücadelemiz devam edecektir. Nerede olursak olalım, nerede bulunursak bulunalım, yürek birliğimizi, gönül birliğimizi HAÇA karşı HİLAL'in bir değer olduğunu ve uğruna ölünmesi gerektiğini, göz kırpmadan hayatımızdan vazgeçeceğimizi bir kez daha ortaya koymaktan tereddüt etmeyeceğimizİ dosta da  düşmana da göstermek bizim için vazgeçilmezdir.

Türkiye 30 yıla aşkın zamandır pkk terör örgütü ile mücadele ediyor ise biz de nemelazımcı davranamayız. Türkiye bu örgütlerle 15 Temmuz'da yeni yaratılan fetö terör örgütü altında bombalar yağdırarak, kurşunlar atarak nemalazımcı davranamayız. Bugünümüz önemli, yarınımız önemli. Bizim hikayemiz Çanakkale'de yazıldı, İstiklal Savaşında yazıldı.

Bu coğrafya zor bir coğrafyadır.

Bu coğrafyada yaşamanın bedeli ağırdır.

Bu coğrafyada yetişen buğdayın, ekmeğin bir değeri vardır, içilen suyun değeri vardır.

Gününüz hayırlı olsun, Ramazanınız hayırlı olsun. Davet ettiğiniz ve aranızda bulundurduğunuz için teşekkür ederim" dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

  
Editör: TE Bilisim