Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Paşabahçe Cami önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Düzenlenen etkinliğe; MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'ın yanı sıra; Türkiye Çeçenler Derneği Genel Başkanı Ali Erdem, Beykoz İlçe Sekreteri Bülent Gökdağ, Başkan Yardımcısı Mustafa Bulut, Başkan Danışmanı Adnan Uzunkaya, Hakan Aytekin, partililer ve Beykozlu vatandaşlar katıldı. Vatandaşlara bizzat ikramlarda bulunan MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve Çeçen Dernek Başkanı Ali Erdem'e halk da ilgi gösterdi.

Düzenlenen aşure ikramında Beykoz Gündem Gazetesi’ne konuşan Türkiye Çeçenler Derneği Genel Başkanı Ali Erdem,



BAŞ VERDİK, BAŞ EĞMEDİK

"Muharrem ayı Kuran-ı Jestbet Kerim’de kıymet verilen dört aydan bir tanesidir. Bu mübarek ay dolayısıyla bize, Paşabahçe Meydan'ında Beykozumuzun güzel insanlarına aşure dağıtmamıza vesile olan Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanımız Oğuzhan Karaman ve yöneticilerine de teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik ayı olan Muharrem Ayı, aziz Müslüman Türk Milletine mübarek olsun.

Kerbelâ’yı anlamak Hz. Hüseyin’i iyi tanımaktır. Elbette Hz. Hüseyin’in yolu, Allah’ın elçisi Muhammet Mustafa‘nın yoludur. Hz. Hüseyin’i anlamak; haksızlığın ve zulmün karşısında durmaktır. Ülkücüler olarak biz, her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olmuşuzdur.

Ali Erdem, Kerbela asırlardır kanayan bir yara, Müslümanların hafızasında yer etmiş derin bir acı, günümüzde ise acısı hala devam etmekte olan olaydır.

Bizler Başbuğ Alparslan Türkeş'in  'Ülkücü, Milliyetçi Hareket Partisi'nde olur' sözünden yola çıkarak, hiçbir zaman partimizin yanından ayrılmadık ve ayrılmayacağız. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'nde hizmetkar olmaya varız.

Makam ve mevki uğruna ülkülerinden vazgeçenlere ise; can hocam, yol başçımız Yusuf Ziya Arpacık'ın sözünü hatırlatmak isterim "Yezit'in "Zevk Sofrası" değil, beni Hüseyin'in "Dert Sofrası"nda ara" 
Dert sofrasında bal yediler, Baş verdiler BAŞ EĞMEDİLER." 

Allah baş eğmeyen Aziz Müslüman Türk Milletine, Türk Askerine; bu mübarek ayda birlik, dirlik ve kuvvet versin. Bu vesileyle Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize ise uzun ömür versin." dedi.

Editör: TE Bilisim