Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu’nun Şef Nevin Çalışkan yönetiminde hazırladığı 2019 yılı baharının ilk konseri ilçe sakinlerini mest etti. Anadoluhisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde musikimizin eşsiz eserlerinin seslendirildiği konsere Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ,Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam Beykoz Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yavuz Kakı, İlçe Kamu Kurum Müdürleri, Beykoz Kent Konseyi Üyeleri, STK ve siyasi partilerin temsilcileri, Muhtarlar ve Beykozlu sanatseverler katıldı.

Beyati Fasıl Peşrev'le açılışı yapılan konserin birinci bölümde Beyati Fasıl ve Klasik Solo Şarkıları icra edilirken, 2. bölümde Rast, birbirinden güzel Beykoz’da Akşam Sefası Pop Müziği, Trakya türküsü, Karadeniz ve Anadolu türküleri ve diğer şaheserler icra edildi. Solistler geçidi bölümünde ise yıllardır gönüllerde taht kuran şarkılar ilçe sakinleriyle buluştu.

Sunuculuğunu Dr. Ömer Önder’in yaptığı; Beykozluların birbirinden güzel icra edilen eserlerle musikiye doyduğu, klasik eserlerden türkülere kadar zengin bir yelpazede hazırlanan konserde 7’den 70’e herkes güzel bir akşam geçirdi.

Editör: TE Bilisim