Beykoz Belediyesi’nde Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel tarafından başkan yardımcılığı görevine atanan Mehmet Hüsrev, göreve başlamasının ardından ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. Hüsrev, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman ile birlikte Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer’i makamında ziyaret etti.
Göreve atanmasının üzerinden kısa bir süre geçen Hüsrev’in, ilk ziyaretini Bilecik Valiliği’ne yapması dikkat çekti. Gerçekleştirilen görüşmede yerel yönetimler ile devlet idaresi üzerine değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi.
Ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Mehmet Hüsrev, Vali Sözer ve Başsavcı Duman hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Hüsrev, buluşmayı “samimiyet, devlet ciddiyeti ve yüksek vizyonun bir araya geldiği kıymetli bir görüşme” olarak nitelendirdi.
Hüsrev açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimizin zarafeti ve devlet tecrübesi ile Sayın Başsavcımızın hukuki birikimi ve devlet adabına yakışır temsil kabiliyeti bizler için gurur vesilesidir. Nazik ev sahiplikleri ve kıymetli sohbetleriyle günümüze değer katan her iki değerli büyüğümüze şükranlarımı sunuyorum.”
Ziyaretin, karşılıklı iyi niyet temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdiği belirtildi.





