Özlem Vural Gürzel, Vedat Işıkhan ile Ankara’da bir araya gelerek Beykoz’da hayata geçirilmesi planlanan istihdam projelerini görüştü. Görüşmede özellikle gençler ve kadınlara yönelik yeni iş olanakları oluşturulması ön plana çıktı.
Beykoz’un çalışma hayatına ilişkin önemli başlıkların ele alındığı toplantıda, ilçede istihdamı artıracak projeler masaya yatırıldı. Özellikle İŞKUR koordinasyonunda yürütülmesi planlanan çalışmalar kapsamında, yerel istihdamı güçlendirecek stratejik adımlar değerlendirildi.
Görüşmede dezavantajlı grupların iş gücüne katılımının artırılması, gençlerin ve kadınların daha fazla istihdam edilmesi için geliştirilebilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yerel kalkınmayı destekleyecek bu adımların, Beykoz’un ekonomik ve sosyal yapısına katkı sağlaması hedefleniyor.
“Gençlerimize ve Kadınlarımıza Yeni Fırsatlar Sunacağız”
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Özlem Vural Gürzel, yapılan temasın önemine dikkat çekti. Gürzel, Beykoz’da istihdamı artırmaya yönelik somut adımlar atılması için Bakanlık ile iş birliğinin güçlendirileceğini belirterek şunları söyledi:
“Beykoz’umuz için istihdama değer katacak önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız Vedat Işıkhan ile özellikle İŞKUR üzerinden hayata geçirebileceğimiz projeleri değerlendirdik. İlçemizde daha fazla istihdam oluşturmak, gençlerimize ve kadınlarımıza yeni fırsatlar sunmak adına atılabilecek adımları ele aldık.”
Gürzel, ayrıca nazik kabulleri ve Beykoz’un istihdam hedeflerine verdikleri destek dolayısıyla Bakan Işıkhan’a teşekkür etti.
Gerçekleştirilen bu temasın, Beykoz’da özellikle gençler ve kadınlar için yeni iş kapıları açacak projelerin önünü açması bekleniyor.




