Yeni Parti Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in Beykoz İlçe Başkanlığı binası ve parti tabelasına ilişkin açıklamalarına sert sözlerle yanıt verdi. Düzgün, Tekin'i ağır ifadelerle eleştirirken, parti binası, evrak teslimi ve tabela tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Evrakları Avukatına Tutanakla Teslim Ettik"

Sosyal medya üzerinden yayımladığı videoda konuşan Aydın Düzgün, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in iddialarını reddederek, resmi evrakların eksiksiz şekilde teslim edildiğini savundu.

Düzgün, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Avukatın aradığında 'Gel kardeşim, defterini, kitabını, neyin varsa al' dedim. Bütün evrakları avukatına tutanakla teslim ettik. Mal sahibimizin rızasıyla da Yeni Parti bayraklarımızı astık."

"CHP Bayrağını Asmasını da Biliriz"

Cumhuriyet Halk Partisi'ne yıllarca emek verdiklerini dile getiren Düzgün, şartların değişmesi halinde CHP tabelasını ve bayrağını yeniden asabileceklerini belirterek, Tekin'e yönelik eleştirilerini sürdürdü. "Yeri ve zamanı geldiğinde, Cumhuriyet Halk Partisi gerçek sahiplerine döndüğünde o şerefli bayrağımızı da tabelamızı da asmasını biliriz. Bunu da senden öğrenecek halimiz yok."

"Beykoz'a Bulaşma"

Konuşmasının devamında Gürsel Tekin'in siyasi geçmişine yönelik eleştirilerde bulunan Düzgün, Beykoz siyasetine müdahale edilmemesi gerektiğini savundu. "Bu partinin bayrağını yıllarca biz taşıdık, biz astık. Sen neredeydin? Çaycılık yapıyordun değil mi? Sonra çaydan poğaçaya, poğaçadan pastaya... Beni fazla konuşturma. Beykoz'a bulaşma. Beykoz'dan uzak dur."

Kemal Kılıçdaroğlu Göndermesi

Aydın Düzgün, açıklamasında CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte gündem olan yürüyen merdiven görüntülerine de gönderme yaptı.

Tekin'i eleştiren Düzgün, "Adamı yürüyen merdivene ters bindiren sen değil miydin?" ifadelerini kullanırken, Kılıçdaroğlu'nun daha önce dile getirdiği "arınma" söylemine atıfta bulunarak, "Arınmaya önce senden başlaması lazım." dedi.

CHP ve Yeni Parti'de İlçe Başkanlığı İçin Hangi İsimler Öne Çıkıyor?
CHP ve Yeni Parti'de İlçe Başkanlığı İçin Hangi İsimler Öne Çıkıyor?
İçeriği Görüntüle

"Cast Ajansıyla Salon Dolduramadın"

Konuşmasının sonunda halk desteği üzerinden değerlendirmelerde bulunan Düzgün, Gürsel Tekin'e yönelik eleştirilerini şu sözlerle tamamladı: "Ben bir mesaj attım, bu partinin önü doldu taştı. Sen para verdin, salonu bile dolduramadın. Senin parayla yapamadığını bu partiye gönül veren insanlar yaptı. Bir an önce 'go away', yani defol git."

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in Beykoz'daki devir teslim süreci ve parti tabelasıyla ilgili açıklamalarının ardından gelen bu sert yanıt, Beykoz siyasetindeki gerilimi daha da artırdı. Taraflar arasındaki polemiğin önümüzdeki günlerde nasıl devam edeceği ise merak konusu.