Türkiye Şampiyonası Elemelerine Beykoz’un ve İstanbul’un temsilcisi olarak katılan Çubuklu Spor’un U-17 futbol ekibi bildiğimiz üzere Kütahya etabından alnının akıyla birinci olarak çıkmıştı. Kütahya etabından birinci olarak çıkıp adını son dört takım arasına yazdıran nadide ekibimiz; yarı final müsabakasını Türk Futbolu’nun lokomotifi olan Adanaspor A.Ş. ile Afyon Spor Kompleksinde oynayan şanlı ekibimiz sırasıyla; Can Çetin, Kayra Çiçek ve Onur Gündoğdu’nun atmış olduğu goller ile Adana Spor A.Ş. ‘yi 3-1 gibi net bir skorla turnuvanın dışına itmişti.

Bugün; Afyon Kocatepe Zafer Stadı’nda final müsabakası için Başkent Edaşspor’la mücadele eden; Beykoz ve İstanbul’un muzaffer temsilcisi Çubuklu Spor, Ankara temsilcisini, Aziz İbrahim Demir ve Hasan Can Çetin’in atmış olduğu goller ile 2-0 yenerek Türkiye şampiyonluğuna uzandı. Çubuklu Spor elde ettiği bu başarı ile kulüp tarihinde ve Beykoz’un futbol tarihinde bir ilke imza atmış oldu.

Zaferin ardından Beykoz Gündem Gazetesi’ne demeç veren kulüp başkanı Coşkun Tosun Çubuklu U-17 takımı çok büyük bir iş başardı. İlk kez bir Beykoz takımı Türkiye şampiyonu oldu. Biz sadece Çubuklu’yu değil aynı zamanda Beykoz’u ve İstanbul’u da temsil etmiş olduk. İnşallah yetkililer de bunun farkında olur. Ben bütün sporcularımızı, teknik kadroyu ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum.” diyerek fikir ve hissiyatını ekibimize beyan etti.

Çubuklu Spor, Beykoz tarihinde ve kulüp tarihinde ilk kez bu denli önemli bir başarıya imza attı.

Haber: Ramazan Dengiz 

Editör: TE Bilisim