Beykoz Spor Kulübü Olağanüstü Kongresi 24 Kasım 2019 Pazar Günü Beykoz Stadı’nda yapıldı. Kongrenin açılış konuşması başkan Zeki Aksu tarafından yapıldı. Delegelerin oy birliğiyle divan başkanlığına Ali Bilir, divan başkan yardımcılıklarına Zafer Baş ve Süleyman Çalık ile kâtip üyeliklere Atilla Sezer ve Ahmet Akman seçildiler.

Dernekler Kanunu gereği Olağan Kongre Hazirun Listesi’nde yer alanların oy kullanabildiği olağanüstü kongrede gündem gereği yeni yönetim kurulu, denetim kurulu, müze kurulu ve federasyon delege üyelikleri seçimi yapıldı.

Hazirun listesinde bulunan 154 delegeden 63 üyenin oy kullandığı genel kurul 5 dakikada bitti ve oy birliğiyle kabul edildi. 

Dilek ve temennilerde konuşma yapmak isteyen Beykoz Eski Sicil Kurulu Üyesi Ahmet Yüce'ye divan tarafından söz verilmedi. Söz verilmemesine sinirlenen Ahmet Yüce ayağa kalkarak "Beykoz'da hiç bir iş yapmadan, geliri olmadan Beykoz Spor Kulübü'ne 17 milyon borç verdiğini iddia eden Zeki Aksu, bu 17 milyonun hesabını tüm Beykoz'a ve Beykozlulara anlatmak zorundadır. Sen değil, bu yönetim şampiyon yapacak bu kulübü" dedi. Zeki Aksu, Yüce'nin söylemlerini duymamazlıktan geldi ve yeni yönetimi ile odasına gitti.

Bu listeye göre;

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ OLARAK

NEZİH BEYKOZLU (Başkan Vekili)

MEHMET BİLİR

M.ATİLLA SİPAHİOĞLU

MESUT EKİCİ

ALAATTİN KILIÇ

KEMALETTİN ERKAN

SALİH DURSUN

SAFTER EROĞLU

TEMEL AHMET NAZLI

HAMZA KOÇAL

SELAMİ TAHMAZ

CEYHUN YALÇIN

VOLKAN VARDAR

ADEM NEBİOĞLU

Beykoz Spor Kulübü, 6 ay önce yaptığı kongrede "Burhan Kırışman, Yılmaz Gökgöz, Ergin Tüfekçi, Sedat Ali Emanet" gibi isimler yeni yönetim listesinde olmayacaklarını kongre öncesi Başkan Zeki Aksu'ya beyan etmişlerdi. Eski Başkan Vekili Kırışman, "Bizler kongre olmaması noktasında tüm yönetici arkadaşlarımız ile taraftık. Kongreye gidilirse yönetimde olmayacağımızı beyan etmiştik ve yapılan kongrede de yönetime girmedik. Bu takımı biz kurduk. Sezon sonu bitene kadar takımımızın peşindeyiz. Takipçisi olacağımızın da kimsenin şüphesi olmasın. Teknik direktörümüz Aydın Dursun, sezon başlamadan önce bizlere söylemişti "5'nci haftadan sonra mağlubiyet görmem" diye. Tabi Beykoz Spor Kulübü yıllardır aynı şekilde başlıyor ama sezon ortası ne hikmetse hocalar kulüpten ayrılıyor, futbolcular satılıyor yada kaçıyor. Kulüp şampiyonluğa giden yoldan kümede kalmaya oynuyor. Tam olarak bu yüzden kulübümüzün takipçisi olacağız. Yeni yönetici arkadaşların yapacağı da çok fazla bir şey kalmadı zaten. Ufak bir ödeme yapacaklar, keyifle sadece maçı izleseler yeterli" dedi.

Editör: TE Bilisim