Daha önce Çekmeköy temsilcisi ile bir amatör lig şampiyonluğu, süper amatör lig şampiyonluğu ve bölgesel amatör lige çıkma sevinci yaşayan Aydın Dursun 2019-2020 sezonunda Beykoz sporun başında olacak. 

Perşembe günü Beykoz Stadı'na gelen Aydın Dursun, Beykoz Spor yöneticileri ile bir araya geldi ve 2019-2020 sezonu anlaşmasını gerçekleştirdi. 

Beykoz Spor'un yeni teknik direktörü Aydın Dursun, "Mazisi ve tarihi ile Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Beykozspor da teknik direktörlük görevi yapacağım için çok mutluyum ve Beykoz Sporu bulunduğu konumdan kurtarmak için Beykoz sporun başına geldim. Ben inanıyorum ki Beykoz sporun daha da iyi yerlerde olacağına ve bunu gerçekleştirmek için bana fırsat veren Beykoz Spor Kulüp Başkanı Zeki Aksu ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

Beykoz spor taraftarı bütün İstanbul'un bildiği, kaliteli bir taraftara sahip ve aynı zamanda amatörde en çok kitlesi olan bir taraftara sahip. Uzun yıllardan beri Beykoz Spor Kulübü statsız mücadele ediyordu ve yine de hep en tepelere oynuyordu. Beykoz Spor'u yakından tanıyorum, iyi de biliyorum. Beykoz Spor Stadı artık var ve biz bu stat da şampiyonluk yaşayarak Beykoz'da; Beykozluya ve Beykoz taraflarına ve yönetimine bir şampiyonluk hediye etmek istiyorum. Allah izin verirse bu mücadelenin sonu zafer ile taçlandıracağız" dedi. 

Kulüp Başkanı Zeki Aksu; "Daha önce başarılarıyla ünlenmiş bir teknik direktörü Beykoz spora katmaktan dolayı mutluyuz. Kendisine bu görevi kabul ettiğinden dolayı da çok teşekkür ederim. Azmi, çalışkanlık kişiliği ve bilgi birikimi ile Beykozspor takımımıza üst lige çıkaracak bir isim olacağına inanıyoruz. İnşallah 2019-2020 sezonu bizler için hayırlı olur. Aydın Dursun'a sonuna kadar güveniyoruz. Beykoza ve Beykoz Spor camiasına güvenenlere teşekkür ediyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Aydın Dursun kimdir?

1970 doğumlu Aydın Dursun antrenörlük kariyerine ilk olarak 2008 yılında çekmeköyspor da başladı. 2 Sezon burada çalıştıktan sonra 2012 yılında Şile spora görev yaparak şampiyonluk yaşadı. 2014 yılında eski takımı Çekmeköy spora gelerek birinci amatör lig şampiyonluğu, süper amatör lig şampiyonluğu ve Bala çıkma sevinci yaşadı. Çekmeköy spor ile Alemdağ sporun birleşmesi ile Çekmeköy belediye alemdağspor olarak balda görev yaptı Geçtiğimiz sezon Beyoğlu Yeniçarşıspor da görev yapan teknik adam 2019-2020 sezonda Beykoz sporun başarısı için mücadele edecek. 

Editör: TE Bilisim