Beykoz Eğitime Destek Derneği 14'ncü yılını Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde kutladı.

BEDES'in düzenlediği, Koordinatörlüğünü Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu yaptığı program, Afrin şehitleri ve Gazi Mustafa Kemal için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Eğitime destek için düzenlenen geceye, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Funda Acar, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu, Beykoz Halk Eğitim Aile Birliği Başkanı Taner Mert, Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk, SGK Müdürü Ferda Kalenderoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Gülay Demirel yaptı.

Demirel; "Beykoz Eğitime Destek Derneği olarak 14 yılımızı geride bıraktık. Bizleri, bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan çok değerli protokol ve salonu dolduran Beykoz'un eğitimine katkı sunan sizlere çok teşekkür ederim. 14 yıldır neler yaptığımızı sizlere izleteceğiz sinevizyon gösterisi ile sunacağız.

Bugün, bizim sorumluluğumuz, bu güzel ülkeye cumhuriyetimize ve cumhuriyet kazanımlarımıza hep birlikte sahip çıkmak. Bu yüzden biz okumaya devam edeceğiz."dedi.

Demirel'in konuşmasının ardından Kaymakam Katırcı, Funda Acar'da birer konuşma yaparak, eğitime her zaman destek vereceklerini açıkladılar.

Ortopedik, görme ve işitme engelli yetenekli oyuncuların Canlı Bahis sahnelediği "Ne haliniz varsa görün" isimli tiyatroda Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Milli Eğitim Beykoz Şube Müdürü Kazım Bozbay'da sahne aldı.

Programa destek veren Kaymakam Ahmet Katırcı'ya, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk'e, Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Funda Acar'a, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu'na, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe'ye plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim