Olay geçen sene Beykoz'un Yalıköy Mahallesinde bulunan Ahmet Mithat Efendi İlkokulu'nda meydana geldi. 4. sınıfta okuyan M.E.D. (9), tenefüste arkadaşlarıyla oynarken bir öğretmen gelip saçından çekiyor, sonra da kulağından çekip yakasından silkeliyor son olarak da sırtına vurduğu kameralara yansıyor.

Ahmet Mithat Efendi İlkokulu'nun 1'nci katında geçen sene gerçekleşen olayda, Sınıf Öğretmeni M. Y.'nin, 3'ncü sınıf öğrencisi olan M. E. D.'u arkadaşlarının yanında önce saçından tutuyor, sonra eğilip bağırıyor ve sınıfa geçmesi için kafasına vuruyor. 

Şiddete uğrayan M. E. D'nin annesi Neslihan Doruk, okulun güvenlik kamerasından kızıma psikolojik ve temas yoluyla şiddet uyguladığını görünce, kaynar su başımdan aşağı dökülmüşe döndüm. Tabii hemen davacı oldum bu öğretmenden. Öğretmenin bu sene emekliye ayrıldığını öğrendim fakat okulumuzda bu tür olayların tekrar yaşanmamasını istiyor, hiçbir öğrencimizin, evladımızın şiddete mağruz kalmasını istemiyoruz.

Kızına şiddet uygulanan anne, Facebook üzerinden öğretmene isyan etti. 

Ahmet Mithat Efendi Beykoz okulunda gerceklesen bir olay.... İyi dokunma ile kötü dokma arasındaki fark; iyi dokunma mesela sevdiğin kişilerin sarılması ve öpmesi güzel bir şeydir.Uyandığında annenin sana sarılması ve öpmesi,babanın iyi geceler dilemek için sarılması ve öpmesi,anneanne ve dedenin ziyarete geldiklerinde herkesin birbirini kucaklaması ve öpmesi güzeldir.Kötü dokunma örneği olarak ziyadesiyle canımı acıtan dokunma kötü dokunmadır.Dokunulmasını istemediğim halde bana dokunulursa bu bir kötü dokunmadır.Dokunan kişi kendini rahatsız hissetmene neden oluyorsa, bu kötü bir dokunmadır.Dokunma seni korkutuyor ve sinirlendiriyorsa bu bir kötü dokunmadır.Benim öğretmenim bana çok kötü dokundu ve teşhir ediyorum.Böyle öğretmenlerden çocuklarınızı koruyun lütfen!

Çocuğa şiddet kameralara böyle yansıdı.

Editör: TE Bilisim