Beykoz Belediyesi’nin eski başkan yardımcılarından Bilgehan Murat Miniç, uzun bir aradan sonra ilk kez Beykoz Belediye Meclisi’nde göründü. Özlem Vural Gürzel’in başkan vekilliğine gelmesinin ardından başkan yardımcılığı görevine getirilen ancak bir süre sonra görevden alınan Miniç, bu süreçte CHP üyeliğinden istifa etmiş ve kamuoyunda derin bir sessizliğe bürünmüştü.
Geçtiğimiz haftalarda, cezaevine giren ancak suçsuzluğu kanıtlanarak aklanan bir diğer eski başkan yardımcısı Fidan Gül ile evlenen Miniç, özel hayatındaki bu yeni başlangıcın ardından siyasi sahneye de geri döndü.
Uzun süredir Beykoz Belediye Meclisi toplantılarına katılmayan Miniç, Kasım ayı meclisinin 3’üncü oturumunda salona giriş yaptı. Dikkat çeken detay ise; bağımsız meclis üyelerinin bulunduğu odaya yönelmek yerine CHP grubunun olduğu bölümde yer alması oldu.
Bu hamle, kulislerde “Miniç, CHP’den kopmayacak” yorumlarına neden olurken, siyasi çevrelerde Miniç’in yeniden CHP saflarına yaklaşacağı ve aktif siyasete dönüş yapacağı konuşuluyor.





