İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Beykoz’da anlamlı bir program gerçekleştirildi. Programa Fatih Ürkmezer katıldı.
Beykoz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü himayesinde, Kavacık Borsa Ortaokulu tarafından düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürü Murat Urgancı tarafından yapıldı.
Program kapsamında düzenlenen “İstiklal Marşı Ruhu ve Mehmet Akif Ersoy Hitabeti” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Beykoz Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Etkinlikte öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve oratoryo performansı da sahnelendi. Program, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.
Programa ayrıca Özgür Erken, Sevcenur Özcan, ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı.






