Beykoz Belediyesi, bayram öncesi 100 kişiden oluşan Şehit ve Gazi çocukları başta olmak üzere toplamda 6 bin çocuğa bayramlıklarını hediye etti.

Bayramlarda hediye ettiği kıyafetlerle ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldüren Beykoz Belediyesi, bu bayram da yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları başta olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giysilerini dağıtmaya başladı. 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve yönetimi, belediye birim müdürleri ve başkan danışmanları da Beykoz Belediyesi Sosyal Market’i  ziyaret ederek ailelerin ve çocukların bayramlık sevincine ortak oldu. 

Çocuklar Bayramlık Kıyafetlerini Kendileri Seçti

Aileleriyle birlikte gelen çocuklar ayakkabıdan pantolona, Betkanyon etekten tişörte kadar rengârenk giysilerle donatılan mağazada gönüllerine göre bayramlık giysilerini seçtiler. Ayşe Çelikbilek ve Gaye Zayıf çocuklar ile tek tek ilgilendiler.

Başkan Çelikbilek “Beykozlu çocukları sevindirdiğimiz için mutluyuz”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek : “Önceki yıllarda da bayram öncesinde binlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. Bu sene daha fazla çocuğun yüzünü güldürdük. Toplam 6 bin ihtiyaç sahibi çocuğumuza ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysiler hediye ediyoruz. Beykozlu çocukları sevindirdiğimiz için mutluyuz. Bir çocuğun gözünde sevinç pırıltısı görmek her şeye değer.” dedi. 

Editör: TE Bilisim