İHH Beykoz Temsilciliği, Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi, Beykoz İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Genç İHH Beykoz'un destekleriyle  ''CENNETİN ÇOCUKLARI PİKNİK ŞÖLENİ '' adıyla üçüncüsünü Kaymak Donduran da düzenledi.


Kaymak Donduran Mesire Alanın'da 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10:00 da başlayarak 17:00 'a kadar devam eden programa Katılan Misafirler AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Manolya Demirören, Beykoz Ensar Vakfı İlçe Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Soytemiz, Beykoz Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güner, İHH Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Bekir Gür, İHH Vakfı İl Başkan Yardımcısı Recai Keskin, STK Temsilcileri, ve çocukların akrabalarının katılımıyla gerçekleşti.


Sabah saatlerinde kahvaltı ile başlayan şölen; matadorbet giriş elma şekeri, boyamalar , şişme oyun havuzunda eğlence , palyanço gösterileri ve yarışmalar ile devam ederek çocuklar alanda gönüllerince coşarak eğlendiler. Dağıtılan oyuncak ve hediyeler, çocukların mutluluğuna mutluluk kattı...


İHH Beykoz Temsilciliği Başkanı Uğur Yoleri, Çocuklar için düzenledikleri piknik şölenine destek veren herkese teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim