Beykoz'da Anıl Cafer, Yalıköy sahilinde kız arkadaşına pankart, meşale ve müzik eşliğinde sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Beykoz ilçesinde Reklamcı olan Anıl Cafer (20), çocukluk aşkı olan kız arkadaşı Büşra Aleyna Menteşe (20) konuşmak bahanesiyle Yalıköy sahiline getirdi.

Arkadaşlarıyla sahilde bir süre sohbet eden çift, daha sonra ayrı bir yere geçerken, sahilde bulunan tekneye "Aleyna seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin" pankartı açıldı.

O sırada sahilde gizlenen çiftin diğer arkadaşları konfeti ve ellerindeki meşaleler ile gelerek Makrobet Beykoz'u rengarenk yaptılar. Bu sırada yere diz çöken Cafer, kız arkadaşına yüzükle evlenme teklifinde bulundu.

Menteşe, teklifi kabul ederken bu sırada çiftin üzerine konfeti patlatıldı ve meşaleler yakıldı.

Gelin adayı Menteşe, Beykoz Gündeme yaptığı açıklamada, tekliften dolayı çok şaşkın ve mutlu olduğunu belirterek, "Böyle bir şey beklemiyordum. Seni Seviyorum pankartı yazısı beni çok şaşırttı. Ömrümün tek sahibi sensin, Seni Seviyorum Anıl" diye konuştu.

Damat adayı Cafer ise, "İyi ki hayatımda var. Bundan sonra da hep hayatımda olacak. Seni Seviyorum Aleyna" ifadesini kullandı.

[embed]https://youtu.be/3e7vUxIDPzA[/embed]

Editör: TE Bilisim