Çavuşbaşı, Gündoğdu Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 7. olağan genel kurulunda mevcut başkan Adem Ova güven tazeledi.


Gündoğdu Mahallesi Dernek binasında gerçekleşen genel kurula, Gündoğdu Mahallesi Dernek Başkanı Adem Ova, İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gazi Muharrem Kaşıtoğlu, kurucu başkan Satılmış Yıldız ve üyeler katıldı.

İlyas Gülaçtı'nın Divan Başkanlığını yaptığı olağan genel kurulda derneğin gelir ve giderleri oy birliği ile ibra edildi. Kurucu Başkan Satılmış Yıldız'ın konuşmasının ardından yapılan açık oylamada, üyelerin desteği ile mevcut başkan Adem Ova 3 yıllığına tekrar derneğin başkanı oldu.

Teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Adem Ova, "1998 yılından bu güne kadar 19 seneyi birlikte geçirmişiz. nice 19 seneleri Allah bize nasip etsin. Derneğimizin kurulmasında vesile olan tüm mahalle sakinlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim.  Dernek başkanlığı Safirbet görevine geleli 3 yıl oldu.  Bu süre zarfında çok yol katettiğimizi düşünüyorum. Oy birliğiyle seçilmenin mutluluğu içerisindeyim, tekrar başkan adayı olarak gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Aramızda çok değerli bir misafirimiz var. Hemşehrim olmakla birlikte aynı zamanda da dava arkadaşımız. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gün, hepimiz evinde çayını demlemiş, televizyon izliyorken darbe girişimini haberlerden öğrendik. Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın demesiyle birlikte, derneğimizin yiğit insanlarıyla birlikte köprüye çıktık. Köprü de mücadelemizi veriyorduk ki başkanımızın vurulmuş, yerde baygın şekilde yatıyordu. Kendisini alıp önce karakola götürdük. Oradan tedavi olması için hemen hastaneye götürdük. Bu yüzden başkanımızın bende ki yeri de çok farklıdır. Bugün, derneğimizin kongresine katılması bizleri son derece de mutlu etmiştir. Sağ olsun, var olsun." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim