Yenimahalleli vatandaşlar, Burak Yalçın ve Kübra Gemici kardeşler tarafından kurulan ve daha sonra mühürlenen fırının yeniden açılmasını istiyor.

Geçtiğimiz Ramazan ayında özellikle Ramazan’ın olmazsa olmazı olan pideyi, ucuza satarak mahalledeki diğer fırınlarında pideyi ucuza satmasına vesile olduğu vatandaşlar tarafından söylenen Geçit Fırın, ruhsat alamamasından dolayı mühürlenmekte.

 

Konu ile ilgili mühürlenen fırınlarının önünde mahalle halkı ile birlikte basın açıklaması yapan Kübra Gemici ve Burak Yalçın kardeşler, konuyu başlangıcından son noktasına kadar aktararak, ruhsat almak için her türlü şartı karşılamalarına rağmen ruhsatlarını alamadıklarını, kendilerine bir baskı uygulandığını belirttiler. Konu ile ilgili Kübra Gemici ve Burak Yalçın’ın açıklamaları haberimizin video bölümündedir.

 

Yenimahalleli vatandaşlar, daha öncede belirtildiği gibi Ramazan ayında ucuza sattığı pideleri ile rekabet oluşturarak diğer fırınlarında fiyatları aşağıya çekmesine vesile olan Geçit Fırın’ın biran önce yeniden açılmasını isteyerek imza kampanyası başlattı.   

 

Konu ile ilgili işletme sahiplerinden Kübra Gemici’nin gerçekleştirdiği basına açıklamasını ve vatandaşların başlattığı imza kampanyasının listesini okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Editör: TE Bilisim