31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde her siyasi partiden meclis üyeliği başvuruları yapıldı.

Yapılan başvuruları ise siyasi partiler, mahallelerinde sevinirlik, tanınırlık ve oy potansiyeline bakarak adayları değerlendiriyorlar.

Beykoz’un en büyük mahallerinden biri olan olan Tokatköy'de ise meclis üyeliği kıyasıya rekabet içerisinde geçiyor. Yaptığımız Ankette Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk ve Meclis üyesi olan Nevzat Oral'ın oy oranlarının ise çok düşük olduğu gözlendi.

Beykoz Gündem Gazetesi'nin yaptığı "Tokatköy'de Meclis Üyesi Kim Olsun?" anketinde üç isim ön plana çıktı.



MHP'nin Tokatköy'deki neferi Ali Erdem

MHP'den Meclis Üyeliği başvurusu yapan Ali Erdem, anket sonuçlarında birinci çıktı. MHP'nin Cumhur İttifakı noktasında açık destek veren Erdem'in meclis üyeliği noktasında ilk 3'te olması bekleniyor.

Ali Erdem kimdir?

1968 Erzurum Tortum ilçesinde doğdu. Evli ve 2 kız ve 3 erkek babası olan Erdem, ilk öğretim ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladıktan sonra Beykoz'a yerleşti. Beykoz Tokatköy'de ikametgah eden Erdem, 15 yıldır Beykoz’da ticaretle uğraşıyor.



İbrahim Kuş, 4 dönem tecrübesini sahaya yansıttı

4 dönem teşkilat başkanlığı yapan İbrahim Kuş'un aldığı yüksek oy ise beklenen bir durumdu. Kuş, AK Parti kurulduğu günden bugüne mahalle teşkilatında bulunmuş ve dört dönem mahalle teşkilat başkanlığı yapmış olması anketlerde de oya yansıdı.

İbrahim Kuş kimdir?

1979 Beykoz doğumlu olan Kuş, Tokatköy ilköğretim Okulu Fevzi Çakmak Ortokulu'ndan mezun oldu. Tokatköy'de 15 sene esnaflık yapan Kuş,  E - Ticaret üzerine bir proje ile ilgilenmektedir. Bekar olan Kuş, aslen Artvinlidir.



Adnan Çeliker, Sinopluların favori isimlerinden

Uzun yıllar SİYAD Beykoz Şube Başkanlığı görevini yürüten Adnan Çeliker, ankette aldığı yüksek oyla Sinopluların favori isimlerinden olduğu ispatladı.

Adnan Çeliker kimdir? 

1965 Beykoz doğumlu olan Çeliker, aslen Sinopludur.

Tokatköy'de doğup, büyüyen Adnan Çeliker, İlk ve orta öğrenimini Fevzi Çakmak ortaokulun da tamamladı. Lise eğitimine ise Kabataş Ticaret Lisesi'nde devam etti.

Ticaret ile uğraşan Çeliker, Çankırı ve Beykoz'da kendi markasını oluşturduğu ayakkabı üretimi yapan bir aile şirketi ve değişik ticaret dallarında faaliyetlerini sürdüren Çeliker, SİYAD Genel Başkan Vekilidir.

Çeliker, üç çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim