Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Kastamonulu hemşehrileri ile KAS-DER Beykoz Şube binasında bir araya geldi. 

KAS-DER Genel Başkan Yardımcısı Şerefattin Ay, SP İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, SP Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Kastamonulu katıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Saadet Partisi'nden Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Kaşıtoğlu, eski belediye başkanları ve Beykoz'un protokolü ile başladığı ziyaretlerin son bulmasıyla ilk STK toplantısını hemşehrileri ile gerçekleştirdi.



Toplantının açılış konuşmasını yapan KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, "Değerli hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Kastamonulular bugüne kadar hep 'Kastamonulu Belediye Başkanı istiyoruz, nüfus olarak birinci sıradayız' diyor ve sitem ediyordu. Alın size Kastamonulu bir aday, sonuna kadar sahip çıkalım" dedi.

Çalık'ın konuşmasının ardından KAS-DER Genel Başkan Yardımcısı, Şerafettin Ay kısa bir konuşma yaptı.



Ay, "Kastamonulular'ın neden bir adayı yok diyorduk. İşte Kastamonulu aday! Elimizden ne gelirse Muharrem Kaşıtoğlu için yapmaya hazırız. Var gücümüzle Beykoz Belediyesini alması için gece gündüz çalışacağız" şeklinde konuştu.



SP Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, "Kastamonu'nun kıymetli başkanları bizlerin söylemek istediği zaten söylediler. Hepinizin destek vereceğine canı gönülden inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan kısa konuşmaların ardından Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu Kastamonulu hemşehrilerine hitap etti.

Kaşıtoğlu, "Belediye de bulunduğum süre içerisinde herkese eşit mesafede oldum" 

Burada Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak bulunuyorum. Kendi evimde biraz Kastamonu vurgusu yapmamız çok normal. Beykoz'un demografik yapısına baktığımız da demografik yapısının çoğunluğunu Kastamonulu hemşehrilerimiz, Beykoz'u ise Beykoz'un ise yüzde 85'inin Karadenizli olduğu bir köy olarak tanımlıyorum. Sokakta dolaşırken gördüğünüz herkesi çevirin en az 4 kişiden 1'i ya Kastamonulu, ya Giresunlu, yada Orduludur.

17 sene AK Parti'nin bir çok kademesinde bulundum ve siyaset yaptım. Yaptığımız bir çok şey oldu. Tabi ki yapamadığımız eksik kaldığımız şeyler de oldu. Eksik kaldığımız noktalar için de hakkınızı helal edin. Belediye de bulunduğum süre içerisinde herkese eşit mesafede oldum.  Aynı köyde yaşıyor, aynı yerde nefes alıyorduk. Bu yüzden hiç ayrım yapmadım. Çünkü biz Beykozluyduk.

Kaşıtoğlu, Beykozlular yıllardır kendilerine yeşil kart ile destek çıktıkları, Beykoz’daki yerel iktidara karmızı kartı gösterecek dirayete sahiptir.



Beykozlular, kendi oylarını çantada keklik olarak görenlere bu kez çok farklı bir cevap verecektir, bundan kesinlikle şüphem yok. Bu ilçe halkına demokrasinin kılıcı gibi İmar mevzularında çözüm üretmeyerek, kendilerine mecbur bırakmak isteyenlere cevabı en iyi şekilde verecektir. Nasıl ki bunu Sarıyerliler vakti zamanında gereğini yapmış iseler, Beykozlularda yapacaktır. Bu aslında AK Parti içinde eminim iyi olacaktır. Vatandaşların gönlündeki yerini kaybettiklerini anlayınca çok farklı ve ciddi de çalışacaklardır. Eski günlerine dönmesine vesile olacaktır.

Bakınız çok yerde verdiğim bir örneği burada da vermek istiyorum. Ailece bir güzel yemek yemek için bir lokantaya gittiniz ve size servis yapan garson her getirdiği tabağı sert biçimde masaya bırakıp gitmekte. Yemek bitince bu kez hesap yazılı tabak da aynı şekilde bırakılmış iken, siz gidip o tabağa bahşiş bırakıyorsanız, o zaman kötü hizmeti de ödüllendirmiş olursunuz. Her gelişinizde aynı kötü hizmeti almaya devam edersiniz ama bu kötü hizmetten ötürü sitemkar olup, bahşiş de bırakmazsanız bir daha ki gelişinizde çok farklı ve güzel bir muameleye muhatap olursunuz.

Beykozlular artık bu kötü hizmet nedeni ile 31 Mart Seçimlerinde artık kötü hizmete bahşiş yok diyecektir.

"AK Parti'den ayrılma sebebim anlık değil"

AK Partiden kopuş sürecinin aniden oluşmuş bir günde alınan bir karar olmadı. Bunu uzun süre arkadaşlarımla konuştuğum, meseleleri enine boyuna her açıdan masaya yatırdığım bir süreç neticesinde alınmış bir karardı. 17 yıllık biz hizmetin ardından, birlikteliğin ardından ilçe yönetimlerinden, Beykoz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelikleri, Belediye Başkan Yardımcılığı ile yaşadığımız sürecin ardından bu günlerin olacağını da bilerek, partimizden istifa ettik. Öyle ki zaman bizi haklı çıkardı. Beykozlulara reva görülen seçimi  Beykoz'a gönderilen aday ile herkes gördü ve yaşadı.



"Beykoz'a oynanan bu filmin önceden galasını gördüm. Siz filmi şimdi izliyorsunuz"

Belediye meclis üyesi olmak hem 'hiçbir şey değil, hem de çok şey' Beykozlular bir duruş sergilemeli artık. Ne oluyor sorusunu sormalı! Dayatmalara, kandırmalara gelmemeli. Bakın bugün Beykoz’da vizyona giren filmin galasını gördüm, sizler ise şimdi görüyorsunuz bu oynanan filmi." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim