Beykoz Örnekköy Mahalle Muhtarı Talip Güney’in girişimleriyle PTT Mobil Araç hizmeti Örneköy Mahallesi’nde tekrar başladı.

Türkiye genelinde yaklaşık binlerce işyeri bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yaygın hizmet ağını mobil araçlarla daha da genişletiyor. PTT işyerlerindeki donanıma sahip mobil araçlar, posta, kargo, bankacılık gibi alanlardaki kaliteli hizmeti ülkemizin dört bir yanında vatandaşın ayağına götürüyor.

Beykoz Örnekköy Mahalle Muhtarı Talip Güney’in girişimleri ile pandemi döneminde iptal edilen hizmet tekrar başladı. Mobil PTT aracı haftada bir gün Tepatarla Meydanı’nda hizmet verecek.

Yeşil Beykoz gazetesi’ne konuşan Örnekköy Mahalle Muhtarı Talip Güney hizmetten memnuniyeti dile getirdi. Mahalle Muhtarı Güney, “Daha önce mahallemize gelen seyyar PTT şubesi pandemi sebebiyle iptal edilmişti. Bu nedenle vatandaşlarımız mağdur olmuştu. Biz mahalle muhtarlığı olarak yetkililer ile konuşarak yeniden hizmet verilmesini talep ettik. Murat Yumurtacı ile birlikte Bölge Müdür Aydın Uğurlu ile görüşmelerimiz sonucu tekrar hizmete başlandı. Mahalle halkı adına teşekkür ediyorum.”dedi

Editör: TE Bilisim