Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beytaş Teras Kafe'de yerel basın ile sahur programında bir araya geldi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan Teras Kafe’de ilçedeki gazetecilerin katılımıyla gerçekleştirilen sahur karşılıklı istişare şeklinde geçti. Başkan Aydın,  ilçenin yararına yapılacak her türlü fikir, iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekerek Beykoz üzerine gelecekte neler yapılacağını, plan ve projelerine dair fikirlerini paylaştı.

Başkan Murat Aydın: “Düşünceleriyle bize enerji veren gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

Başkan Murat Aydın: “Beykozumuzda sokaklarımızın sesi olan yerel basınımızla sahur programında bir araya geldik. Mesleğe gönül vermiş, ilkeli, toplumun gözü, kulağı ve sesi olan, görev bilinci içinde ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi ve toplumun bilgilendirilmesi için çalışan değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten dolayı mutluyum. Düşüncelerinizle, yorumlarınızla bize enerji veren gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beykoz’a geldiğimizde ilk tanıştığımız arkadaşlarımızın başında, teşkilatımızdan sonra yerel basın mensubu dostlarımız geldi. O yüzden buradaki arkadaşlarımızın duygusal olarak da bendeki yeri ayrıdır.

"Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı kontenjanı 7 ama sizin şuan 6 yardımcınız var. İlerleyen günlerde 7'nci bir başkan yardımcısı yapabilir misiniz?" sorduğumuz soru üzerine Başkan Murat Aydın, 7’inci Başkan Yardımcısı kesinlikle yapmayacağını üstüne basarak söyledi

Aydın, Beykoz Belediyesi’nde Cumhurbaşkanlığı sistemine uygun bir çalışma sistemi oluşturmaktı. Ama partimizin yetkili organları ile yapılan istişareler neticesinde zamanın henüz uygun olmadığı ve meclis üyeleri içerisinden de en az bir başkan yardımcısı yapılması yönünde oldu. Meclis üyelerimizin hepsi başkan yardımcılığı görevini yapabilecek bilgi ve donanıma sahiptir. Bu sebeple bir beklentinin oluşması da gayet normaldir. Biz de meclis üyeleri içerisinden tercihimizi Manolya Hanımdan yana kullandık. Beykoz Belediyesi’nde 7’inci Başkan Yardımcısı kesinlikle ve kesinlikle olmayacak, yapmayacağım." dedi.

Editör: TE Bilisim