Tokatköy Mahallesi Muhtar Adayı Ragıp Şişmanoğlu, Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz'e projelerinden bahsetti.


Sizlere zaman zaman Tokatköy hakkında neler yapacağımı bildiriyorum. Ar-ge ekibimiz Tokatköy'ün sorun ve ihtiyaçlarını araştırıyor, bizde bunları projelendiriyoruz.

Muhtar adayı Şişmanoğlu, Tokatköy Mahallesinde yapacaklarını şu şekilde sıraladı.

“3 yeni çocuk parkı yapılacak, mülkiyet sorunu çözülecek”


Ragıp Şişmanoğlu; seçildiği zaman yapacağı çalışmalarla ilgili şunları söyledi; “Önümüzdeki süreçte mahallemizde belirlenen 3 noktaya çocuk parkı yapılacak. Mahallemizin en önemli sorunu mülkiyet sorunudur. Mülkiyet sorunun çözümü için mahallede yeni bir dernek kurulacak ve kurumlarla diyalog içinde sürdürülecek görüşmelerle bu sorununun çözülmesini sağlayacağımıza inanıyorum. Öte yandan mahallemizde mülkiyet sorunuyla ilgili devam eden mahkemelerimizi takip edilerek mahalle sakinlerinin mağdur edilmemesinden yana çaba göstereceğim. Kurulacak derneğin ve sokak komisyonlarının görevleri içerisinde mülkiyet sorununun yanı sıra uyuşturucu ve yozlaşma mücadele üzerinde de çalışmalar olacak. Dernek ve komisyon çalışmalarımız kapsamında mahallemizde yoksul insanların tespit edilerek ayrım gözetmeden maddi ve manevi destekleri devam ettirilecek. Mahallemizde belediyenin yaptığı rutin hizmetler de aksamdan artacak ve devam ettirilmesi sağlanacak.”

Tokatköy'ün geleceği için güzel çalışmalar yapacağım”

*Tokatköy'de bir çocuk kreşi yapılması için çalışmalarımız olacak. Yeni bir muhtarlık binası ve mahalle dernek binası yapılması yönünde de girişimlerimiz olacak. Tokatköy'de ormanlık bir bölgenin vatandaşlarımız için piknik alanı yapılmasını sağlamak istiyoruz.

*Bir bölge belirleyip halı saha ve basketbol sahası yapılmasını sağlayacağım.

*Yaz sezonunda şehir dışı gezi turları talep oldukça daha fazla yapılacak.

*Eğitim gören ihtiyaç sahipleri çocuklarımıza daha fazla burs sağlamak istiyoruz.

*Ayrıca mahallemizle ilgili yapılan işler ve sorunlar hakkında bilgilendirme toplantıları daha fazla yapılacaktır.

*Mahallemizin kalıcılığı için birlik ve beraberlikle bir arada tutarak ayrımcılığa taviz vermemek için mücadele edeceğim.

*Günü birlik muhtarlığa gelen talep ve şikayetleri değerlendirmek, yetkili kurumlara bildirip halkımın sorunlarını hızlıca çözüme kavuşturacağım.

Kısacası, Tokatköy mahallemizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözüme nasıl kavuşturacağız onu da biliyoruz. Azalarım ve ben HAZIRIZ!" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim