Geçtiğimiz dönemlerde Beykoz Belediye Başkanlığı’nı başarıyla yapan spor dostu Muharrem Ergül, yeniden Beykoz Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

AK Parti'nin kurulduktan sonra katıldığı ilk yerel seçimde başarılı sonuçla partisinin yüz akı olan Muharrem Ergül, Belediye Başkanı seçilmişti. 2004 ile 2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde adeta Beykoz, spor alanında zirve yapmıştı. Profesyonel liglerde Beykoz Spor 2.lig Yükselme kategorisine çıkarken, Basketbolda da 1. Ligde başarılı sonuçlar elde etmişti.



Amatör spor kulüplerine yaptığı katkıyla, güler yüzü ile gönüllerde iz bırakan Muharrem Ergül için başta Beykozlular olmak üzere, spor camiası da bir hayli heyecanlı...



“Siyasi Partilerden Ergül Stratejisi"

Farklı görüşlerden binlerce seveni olan Ergül için muhalefet partilerde önlemini almaya başladı. Eski Başkan Muharrem Ergül’ün olası adaylığı sonrası farklı partilerden Ergül’e teveccühü minimize etme adına hummalı çalışmalar yürütülüyor.



“Yıpranmamış Bir İsim"

5 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen yıpranmamış bir isim olan, güleryüzü ve özverisiyle Beykozluların gönlünde taht kuran Muharrem Ergül ilk ziyaretini amatör spor kulüplerine yaparak Beykoz'da heyecan katsayısını arttırmayı başardı.

Başkan Muharrem Ergül’ün adaylığı ilçede geniş yankı uyandırırken, Ergül ekibiyle birlikte kolları sıvayarak çalışmalarını hızlandırdı.
Editör: TE Bilisim