MHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Polonezköy Öztürk Çiftliği'nde düzenlemiş olduğu iftarda bini aşkın kişiyi buluşturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Polonezköy’de düzenlediği iftara; İstanbul İl Başkanı Birol Gür, 1. Bölge Başkanı Afşin Birben, Milletvekili Adayları Şükrü Şimşek ve Salih Balak, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Şahin, Türk Kızılayı Beykoz Şubesi Başkan Yardımcısı İdris Kurt, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Anadolufeneri Muhtarı Hasan Ata, Fatih Mahale Muhtarı Recep Baltacı, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.


İftar sonrası bir konuşma gerçekleştiren MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman; ‘’Mübarek Ramazan ayını da neredeyse tamamlamış bulunmaktayız. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekiştiği, nice Ramazanlara ermeniz dileğiyle’’ifadelerini kullandı.

Başkanlık ve Milletvekilliği seçimlerine çok az süre kaldığını ifade eden Başkan Oğuzhan Karaman; ‘’24 Haziran'da bir seçime gideceğiz. Bu seçimin öncesinde 15 Temmuz darbe teşebbüsü, onun öncesinde gezi olaylarıyla başlayan ve ciddi anlamda hem içeride hem de dışarıda terör örgütlerinin, dış mihrakların oyunlarını Türk Milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri ve bütün emniyet mensuplarımızla bertaraf etmiş bulunmaktayız. Bütün oyunları Türk milleti olarak birlikte bozduk. Bundan sonra da bozmaya devam edeceğiz. Bizim bu seçimlerde birinci önceliğimiz Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapmak, ikinci önceliğimiz ise Mecliste güçlü bir MHP olmasını sağlamak. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ardından mikrofonu eline alan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür; ‘’İstanbul Türkiye'nin aynası. Burada ortaya çıkacak olan tablo, ülkemizin geneline yansıyacaktır. Çalışmalarımızı da bu farkındalığı dikkate alarak yapıyoruz. Cumhur İttifakı'nın milletimizi heyecanlandırdığını net bir şekilde gözlemliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizden hem partimize hem de Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy istiyoruz. Türkiye'nin selameti açısından Cumhur ittifakının önemini anlatıyoruz. İnsanlarımız çok duyarlı ve bilinçli. MHP olarak İstanbul'da bu seçimde çok daha farklı bir sonuç bekliyoruz. Halkımızın MHP'ye duyduğu güven ve ilginin sandığa yansıyacağına inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Başkan Birol Gür; ‘’Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey, Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor dönemleri kazasız belasız atlatması için hiç bir karşılık beklemeden desteğini sürdürmektedir. İnanıyorum ki halkımız bu durumu dikkate alarak sandığa gittiğinde vicdan muhasebesi yaparak kararını verecektir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Adaylarının da birer selamlama konuşması yapması üzerine program sona erdi. Programa katılım oldukça yoğun oldu.

 
Editör: TE Bilisim