MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında İstanbul dışında tüm ilçe, belde ve illerde aday çıkaracağız açıklaması yapmasının ardından, MHP'nin Beykoz'daki adayı kim olacak sorusunu da beraberinde getirdi.

2019 yılının Mart ayında yapılması öngörülen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Beykoz'da adayının kim olacağı merak konusu oldu.

Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin; "İstanbul ili hariç, tüm illerde, ilçelerde ve beldelerde aday çıkartacağız" demesinden sonra Beykoz MHP'nin aday arayışları hız kazandı.

Beykoz'da bulunan MHP'liler; "Şenel Ustabaşı ile yeniden denemeliyiz derken, bir kesim ise; başka bir aday bulalım, son dakikayı bekleyelim" diyor.

 



MHP Beykoz'da Şenel Ustabaşı ile yeniden...

2009 yılında yapılan Yerel Seçimlerde MHP Beykoz'un Belediye Başkan Adayı olan Şenel Ustabaşı, 15 bin oy almış ve partinin 2009 yılına kadar alınmış en yüksek oyunu almıştı. Ordu - Mesudiyelilerin Beykoz'da olan 17 bin kişilik nüfusu ve Ustabaşı'nın daha önce de MHP'de aday olması gözlerin Ustabaşı'na çevrilmesine neden oldu.

Beykoz Çubuklu Mahallesinin ve Türkiye’nin en genç muhtarı olarak üç dönem muhtarlık yapan Şenel Ustabaşı, 2009 Beykoz MHP Belediye Başkan Adayı, MHP’den kopmayan ve üyeliği devam eden Şenel Ustabaşı, 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

MHP Beykoz'un Şenel Ustabaşı ile yeniden yola çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek.
Editör: TE Bilisim