Beykoz Belediye ve İBB Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği Beykoz Şubesi Derneği'ni ziyaret etti.

Kaşıtoğlı, iki ay önce başlattığı dernek ziyaretlerine bugün Sinopluları da ekledi.

Sinop Dernek Başkanı Cemal Çolak'ın ev sahipliğinde geçen programa; Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Yılmaz Özdemir ve SİYAD Genel Başkan Vekili Adnan Çeliker ve Sinoplular katıldı.

Kaşıtoğlu, istişare toplantılarına devam ediyor.

Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere yönelik isitişare toplantılarının ilkini Kastamonu Bozkurtlular Derneği ile başladı.

İstişare toplantılarına tüm hızıyla devam eden Kaşıtoğlu, Beykoz'da bulunan yöre derneklerinden Kastamonulular, Çankırılılar, Ordulular, Samsunlular'dan sonra Sinopluları da ziyaret etti.

Sinoplular derneğinde konuşan Kaşıtoğlu, "Kastamonu ve Sinopluların ortaklaşa yaptığı Beykoz Çayır Şenlikleri'nde 'Iki şehir tek yürek' sloganını bulan kişiyim. O gün muhteşem bir gece yapmıştık. Ve tüm herkese Kastamonu ve Sinopluların, Beykoz'da ne kadar güçlü olduğunu göstermiştik.

Sinoplular gönül ister ki Beykoz'da siyasette yer alsın ama maalesef, siyasette mücadele etmediğimiz yerde kimse sizi bulup çağırmıyor. Bu yüzden siyasetle ilgilenelim. Furkan kardeşim siyasetle ilgilendi, emek verdi ve haliyle layık olduğu yere geldi.

Bildiğiniz üzere 3 buçuk yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Bu hizmet süresince neler yaptığımı Beykozlular biliyor. Bu yüzden bana kimse ne yapacaksın diye sormuyor. Tabi elimizde bir çok proje var. Ee tabi Beykozlulara da hiç kapımı kapatmadım. Makamımda kapım herkese, her zaman açıktı. Kimseyi bugüne kadar geri çevirmedim. Beykozlu hemşehrilerimin sorunlarını çözdüm. Çözülemeyecek gibi olanlar için ise elimden gelen uğraşı verdim. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın da teminatıdır.

Burası benim evim gibi. Bu yüzden sizlerle çok rahat konuşuyorum. Değerli dostlar, birey olarak hiçbir şeyiz ama topluluk olarak çok şeyiz. Bu yüzden dolayı 31 Mart 2019 yılında yapılacak Yerel Seçimlerde bir yola çıkmak istiyorum ve sizin desteğiniz benim için çok kıymetli. Beni, burada ağırladığınız için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Cemal Çolak, "Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız. Beykoz'da bulunan derneklere, spor kulüplerine ve eğitime verdiğiniz destekleri biliyoruz. Bu yüzden dolayı yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Çıktığınız yolda Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.



 
Editör: TE Bilisim