Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, partisi tarafından hazırlanan kısa bir videoda, Beukozlular'a seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür de eden Kaşıtoğlu, "Ben Etkin Pişmanlık Yasası'ndan faydalanarak, Saadet Partisi'ne geçmek istiyorum. Konuşmalarında 1994 Ruhunu ve dolayısıyla da Saadet Partisi'ni işaret eden Sayın Cumhurbaşkanınıza da teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun" dedi.

Beykoz, Belediye Başkanını seçmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 45 gün sonra gerçekleştirilecek seçim öncesinde ise Adaylar, birbirinden yaratıcı kampanyalarla Beykozluları etkilemeye çalışıyor. Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu da partisinin Beykoz İlçe teşkilatıyla birlikte çalışmalarına hız vermiş görünüyor. Son olarak hazırlanan bir video ile Muharrem Kaşıtoğlu, Beukozlular'a sesleniyor ve AK Parti'de geçen 16 yılı aşkın zamandan sonra neden Saadet Partisi'ne döndüğünü açıklıyor. Kamuoyunda büyük ses getiren "Sülün Osman" ve "Penguen" reklâmlarının ardından ise Kaşıtoğlu'nun videosunun ününü Beykoz'un da dışına taşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Neden Saadet Partisi'ni tercih ettiğinden, AK Parti'de geçen süreçte, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde neler yaşadığını anlatan Muharrem Kaşıtoğlu, videoda vatandaşlara şöyle sesleniyor:

Kaşıtoğlu: "AK Parti yolunu şaşırdı"

"Beykoz'da Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım ve 16 buçuk yıl AK Parti'nin pekçok kademesinde çalıştım, çabaladım. Lâkin AK Parti, yola çıktığı günden bugüne yolunu çok ama çok şaşırdı. AK Parti'de liyakatsizlik, adam kayırma had safhaya ulaştı. Parti içinde de uzunca bir süre gücüm yettiği kadar mücadele ettim; değiştirmeye ve dönüştürmeye çalıştım. Ancak baktım ki, olmayınca olmuyor...

Değişimi bu sefer kendimde, yolumda yapmaya karar verdim ve elhamdülillah, adaletin timsali olan, adaletin yuvası olan, hakkın yuvası olan, milli görüşün yuvası olan Saadet Partisi'nde kendimi buldum.

Eğer siz de kabul ederseniz, bu kardeşiniz, Etkin Pişmanlık Yasası'ndan yararlanmak istiyor. Saadet Partisi, hakkın, hukukun ve adaletin çatısıdır."

Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, videonun sonunda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti ve şunları belirtti:

"Ben buradan Cumhurbaşkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten Belediye Başkanlarından o kadar yoruldu, onlar yüzünden o kadar çok yıprandı ki, Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri işaret etti; 1994 Ruhunu adres olarak gösterdi; Allah ondan razı olsun."

Editör: TE Bilisim