İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Tokatköy Mahalle Temsilcileri kendi aralarında toplamış oldukları para ile Tokatköy Mahallesi’ndeki yardıma muhtaç ailelere erzak ve kömür yardımı yapıyor.

Gönüllülük esasına göre mahalle teşkilatında yer alan partililerden toplanan paralar ile tespit edilen 70 kişiye erzak dağıtımları yapıldı.

İYİ Parti Mahalle Temsilciliği’nde yer alan Esra Ceylan, ” Biz komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla hareket eden bir partiyiz. Bizim yaptığımız yardım faaliyeti partili arkadaşlarımızın aralarında topladığı para ile yaptığımız yardımdır. İki senedir bu faaliyetimizi yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yeşil Beykoz gazetesine konuşan İYİ Parti Tokatköy Mahalle Başkanı Necip Baklan, ” Yardımlarımız gönüllülük esasına göre partili arkadaşlarımızdan topladığımız paralar ile yapılıyor. Bu kapsamda erzak, kömür, bebek bezi gibi temel ihtiyaçlar temin ediliyor.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın tüm mahalle temsilcileri tarafından yapılan bu yardım kampanyasında parti gözetmeksizin ihtiyaç sahibi ailelere yapıldığı bilgisi verildi.

Editör: TE Bilisim