Beykoz İlçesine bağlı İshaklı Köyü Muhtarı Ali Cinel'den Beykoz Gündem Gazetesi'ne sert açıklamalarda bulundu.

5 yaşında İshaklı Köyü'ne geldiğini ve Babası Refik Cinel'in kurucu muhtar olup, 8 sene muhtarlık görevini yürüttüğünü söyleyen Muhtar Ali Cinel, "Babam bana hep zalimin karşısında, mazlumun yanında olmamı nasihat ederdi. Ata erkil bir toplumuzdur. Atamız bize ne derse her zaman doğruyu diyeceğini, doğruya yönlendireceğini biliriz. Biz de babamızın bize emanet ettiği yoldan yürüme gayretinde olduk. Babamızın 8 yıl yapmış olduğu hizmet yolunda, biz de babamızın yolundan ilerlemek adına muhtar adayı olduk ve İshaklı Köyü sakinleri, hemşehrilerimin yoğun teveccühü sayesinde muhtarlığı kazandık. Muhtar olmak değildi maksat. Maksadımız; İshaklı Köyü'nde eksik olan gelişimini tamamlamak, genç kardeşlerimizin daha sosyal bir alana sahip olması adına spor tesisleri kurdurabilmek, eğitimlerini daha iyi bir okulda görmeleri adına çalışmalar yapmak ve iyi bir din eğitimi görmeleri için güzel bir cami yapmaktı" ifadelerini kullandı.

İshaklı Köyü'ne yapacaklarımız bununla sınırlı değil!

Cinel, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden kısaca bahsederken gururlanıyor, duygulanıyordu. İshaklı Köyü'nün yüzde 99'nun Trabzonlu olduğunu biliyordum ve bu yüzden İshaklı Köyü, sevdasını yaşadığımız, özlemini duyduğumuz Trabzonsporumuzun renklerinden oluşmasın dedik ve İshaklı Köyümüzü Bordo-Mavi'ye boyadık.Küçük bir Trabzon şehri inşaa etmiş olduk. Hemşehrilerimin de bu konuda destekleri çoktur. Allah hepsinden razı olsun. 

Bir saha çalışmamız oldu ve gerçekten çok güzel bir tesis inşaa ettirme yolunda ilerliyoruz. Köyümüzde Trabzonspor futbol okulu açıldıktan sonra ciddi mana da gençlerimizin spor alanında daha başarılı olacağına inanıyoruz. T

İshaklı Köyü'nde uzun zamandır bir camiimiz vardı ve OFTON İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek Bey ve köy sakinlerimiz, köyümüzün yeni bir camii'ye sahip olması adına girişimde bulundu.Biz de göreve geldikten sonra camii derneğimiz ve hemşehrilerim ile birlikte buranın takibini yaptık. Yusuf Bey'in ve İshaklı halkının hakları nasıl ödenir bilemiyorum ama Allah hepsinden razı olsun. Camiimizin inşaatını kısa süre zarfında bitirip, ibadete açmayı planlıyoruz.

İshaklı Köyü'ne yapmış olduğumuz hizmetler bu yaptıklarımız ile sınırlı kalmayacak. Hemşehrilerimin ve devletimizin bize sunduğu imkan ve talepler doğrultusunda daha iyi hizmetler sunacağımıza inancım tamdır.

İshaklı Köyü'ne mafya değil, feriştahı giremez!

Biz İshaklı Köyü'ne güzel şeyler yapıyoruz. Haliyle güzel işler yapan kişilerin maaruz kaldığı durumla biz de kaldık. Gazeteniz "İshaklı Köyü'ne mafya mı çöktü" diye bir haber girdiniz. Seni de yakınen tanıdığım için İshaklı Köyü'ne böyle bir şey yapılamayacağını, böyle durumlarda ilk benim müdahale ettiğimi belirttim. İshaklı Köyü'ne mafya değil, feriştahı giremez. Gelmek isteyen köy kahvesinde çayımızı içer. Misafir eder, uğurlarız. Biz Trabzonluyuz, misafirperverizdir. Ama ata topraklarımıza kimse çökmeye cesaret edemez. Haberle ilgili keşke beni arayıp bilgi alsaydın. Bu konuda sana biraz kırgındım ama sen de kaynaklarının yanlış bilgi verdiğini, haberin asılsız olduğunu belirtip, haberi kaldırdığın ve Beykoz kamuoyunu aydınlatma fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.

Meyve veren ağaç taşlanır!

Cinel, "Nede olsa iyi işler yapana hep taş koymak isteyenler olur. Ne demiş atalarımız; Meyve veren ağaç taşlanır. Biz de taşlandık ama olsun. Bu bizim çıktığımız hak yolundan dönmemize engel değildir. Taş atandan da, çiçek atandan da Allah razı olsun. Ben herkesi seviyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim