Beykoz'da etkili olan yağmurun neden olduğu selde dere yatakları sularla doldu. Sel sularının yükselmesiyle pek çok ev ve işyeri sular altında kaldı. 

Beykoz'da yaşanan sel felaketi sonrası Beykozlular büyük zarar gördü ve bir çok ev kullanılmaz hale geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, sağanak yağmur sonrası meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı bünyesinde kriz masası oluşturdu.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığında oluşturulan kriz masası 15 kişilik heyetten oluşuyor. Heyet, 7/24 sahada keşif yaparak vatandaşın eksiklerini tespit etti.

İlçe Başkanı Dilmaç kriz masası kurdu

Ak Parti İlçede kurulan 15 kişilik heyet, yapmış olduğu keşifler sonrası vatandaşın eksiklerini tespit etti. Tespit edilen eksikleri not alan kriz masası heyeti, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç'ın Genel Merkez de toplantıdan dönmesini beklemeden harekete geçti ve eksikleri gidermek için bir havuz oluşturdu.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nda "vatandaşın oturma grupları, yatak odaları, mutfak eşyaları ve gerekli ihtiyaçları" gidermek için havuz oluşturuldu.

Dilmaç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Beykoz'da yaşanan sel felaketi sebebiyle tüm Beykozlu hemşehrilerimie geçmiş olsun diliyorum. İnşallah, el birliği ile Beykozumuzun yaralarını saracak, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidereceğiz" demişti.



Dilmaç, Beykoz Gündem Gazetesi'ne telefonda verdiği demeçte,

Beykozluların yarasına merhem olacağız

"Beykozumuzda yaşanan sel felaketi ilçe sakinlerimizi mağdur etmiştir. Mağdur olam tüm hemşehrilerime çok geçmiş olsun.

Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu ilçe başkanları ile toplantıya katılmak için Ankara'ya gittiğim gün, sel felaketi meydana geldi. Bu yüzden dolayı vatandaşlarımızın böyle üzüntülü gününde yanlarında olamadım. Böyle kötü bir günde yanlarında olamadığım için büyük üzüntü içerisindeyim.

İlçe Başkanlığımızda kurmuş olduğumuz kriz masası ile vatandaşlarımızın tüm eksiklerini tespit ettik ve eksikleri gidermek için havuz oluşturduk. Allah'ın izniyle bunun da üstesinden el birliği ile geleceğiz. Allah'ın izniyle Beykozlunun yaralarına merhem olacağız. Beykozumuza, çok kıymetli hemşehrilerime büyük geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim