Beykoz Belediye Başkanlığı’na CHP’den Aday Adayı olan Gülay Demirel, yerel seçimlere şimdiden damgasını vurmayı başardı.




Seçimlere Gülay Demirel Damgası Vuruldu!


Beykoz Belediye Başkanlığı’na CHP’den Aday Adayı olan Gülay Demirel, yerel seçimlere şimdiden damgasını vurmayı başardı.






2014 seçimlerinde CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi olarak siyasi yolculuğuna başlayan Başkan Gülay Demirel, kısa sürede Beykoz’da iz bırakmayı başardı. Güçlü liderliği ve teşkilatçılığıyla bilinen Demirel aynı zamanda Dernekçi kimliğiyle de ön plana çıkıyor.



Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) Başkanı olan ve sayısızca etkinliğe imza atan Demirel; mücadelesiyle, liderliğiyle, bütünleştirici kimliğiyle her görüşten vatandaşın takdirini topluyor. Ev hanımlarının hünerlerinin sergilenmesinden, Spor Kulüplerine desteğe, öğrencilere burs desteğinden kültürel faaliyetlere kadar yüzlerce etkinliğe imza atan Başkan Gülay Demirel, Beykoz Belediyesi’nin ilk kadın Belediye Başkanı olacağını vurgulamaya devam ediyor.



Beykoz’un %54’ü Bayan Nüfus!

Resmi bilgilere göre Beykoz’un %54’ünü bayan nüfus oluştururken, Beykozlu vatandaşların bayan adaylara ilgisi de her geçen gün artıyor. Seçimden seçime değil her zaman Beykozlunun yanında olan Demirel, sel olayında mağduriyetleri gidermesi, Spor Kulüplerine malzeme desteği, okullara kütüphane yapılması gibi de birçok anlamlı projeye imza atmayı başardı.



Yapılan birçok ankette ilk sıralarda yer alan Gülay Demirel’e sosyal medyada da verilen destek, şimdiden diğer siyasi partilerinde dikkatini çekmeye başladı. Beykoz’u Beykozlularla yöneteceğiz diyen Demirel, çalışmalarına devam ediyor.





Editör: TE Bilisim