Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünü yaptığı “Gönül Mutfağı” ihtiyaç sahipleri ile buluşuyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf;

“Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma hazzının yoğun olarak yaşandığı, küslüklerin ve dargınlıkların son bulduğu, komşuluk ilişkilerinin pekiştiği Ramazan ayında biz de AK Parti Kadın Kolları olarak ne yapalım diye istişare ederken engelli ve yaşlı vatandaşlarımız aklımıza düştü…

Ramazan ayında evlerinde yemek yapamayan engelli ve yaşlı ihtiyaç sahiplerini tespit ettikten sonra düzenli olarak yaptığımız yemekleri her gün onlar için hazırlıyor, hazırlamış olduğumuz aşları gönül sofralarına götürüyoruz.

Önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi dostlarımız ile AK Parti Beykoz İlçe Romabet Kadın Kolları’nın hazırlayacağı iftar programında bir araya geleceğiz.
Resulullah Efendimiz (S.A.V.) buyuruyor ki; ‘Bu ay yardımlaşma ayıdır, bu ay mü’minlerin rızkını arttıracak aydır.Bu ayda her kim oruçlu bir mü’mine iftar edecek bir şey verirse yaptığı bu iş günahlarının bağışlanmasına ve cehennemden kurtulmasına vesile olur. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmeden onun kadar sevaba kavuşur.’

Her gün değerli vaktini ayırıp ihtiyaç sahipleri için, gönül mutfağında aşçılık kabiliyetlerini gösteren kadınlarımıza ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

     
Editör: TE Bilisim