Başkanlığını Beykoz’un tanınan ve sevilen simalarından Av. Hikmet Baki’nin yapmış olduğu DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz’un emektar yerel basın mensuplarıyla buluştu.Anadoluhisarı’nda bulunan Qadraj Kafe’de gerçekleşen programa, DEVA Partisi İlçe Yöneticileri tam kadro katılırken, sinevizyon şeklinde ilçe yöneticilerinin CV’leri de gösterilerek, ekip ruhu vurgulandı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, “İnce eledik, sık dokuduk. Düşündük, taşındık, danıştık, istişare ettik ve sonuçta; bilgili, birikimli, liyakatli, ehil, bir kadro ile yola çıktık. Tüm birimlerimiz kendi kendini idare edebilecek, diğer başkanlıklarla organize olabilen, kollektif çalışma, inisiyatif ve karar alma, yürütme kabiliyetine sahiptirler. Artık sahadayız ve her alanda mutfağında iyi çalışılmış, hesabı kitabı yapılmış proje ve iddialarımızla yola çıkıyoruz ve artık ‘Beykoz’un Devası Hazır’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından sahneye çıkan Kadın Çalışmaları Başkanı Mürüvet Gürler, basın açıklamalarını okudu. Akabinde sahneye çağrılan İdari ve Mali İşler Başkanı Yücel Akyol, yerel basın mensuplarına plaket takdimi için tek tek ilçe yöneticilerini davet etti.

DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yapmış olduğu basın açıklamasında Beykozlulara sözler verdi. Program daha sonrasında soru cevap şeklinde devam etti.

DEVA Partisi açıklama

Editör: TE Bilisim