MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve beraberindeki heyet, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla 8 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen olağan kongrede yeniden AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı görevine seçilen Muhammed Hanefi Dilmaç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve beraberindeki heyet, kongre sonrası AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’ı ziyaret etti. Nazik ziyaret ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür eden Dilmaç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Bu ittifak pazara kadar değil mezara kadardır’” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın önemine değinen MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman da “Uyum içinde birlik ve beraberlik ruhuyla bugüne kadar çalıştık. Bundan sonra da aynı ruhla yolumuza devam edeceğiz.” sözleriyle gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim