Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle fener alayı düzenlendi.


Paşabahçe Meydanı'nda başlayan yürüyüşe partililer ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bando eşliğinde Şehitler Anıtı'na kadar yürüdüler.

Şehitler Anıtı'nın orada toplanan partili ve vatandaşlar, Şehitlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra İlçe Başkan yardımcısı Coşkun Atalar açılış konuşması yaptı.



Coşkun Atalar; "Değerli Beykozlular, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık, hadsizlik, densizlik yapanlara verdiğimiz en güzel cevap burada sakin katılımıyla Atamıza ve değerlerimize sahip çıktığımızı göstermek olmuştur. Hepinize yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Atalar, "Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir." diyen Atatürk'e borcumuz vardır.

Bu ülkenin kurtuluşunda çocuk yaşta şehit olan şehit olan dönemin gençlerine borcumuz var. Türkiye'nin her köşesinden evini, barkını bırakıp vatan cephesine koşanlara borcumuz var. Atamız için, bu vatan uğruna can veren şehitlerimiz için, bu vatanı bölmeye çalışanlara içeriden ve dışarıdan hainlik içerisinde bulunanlara karşı ANDOLSUN Kİ! Verecek ne cevabımız, ne de canımız biter." dedi.

Coşkun Atalar'ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan konuşma yaptı.

MAHİR TAŞTAN'ın KONUŞMASI

İlbet /> [embed]https://youtu.be/BTERvQ1de_0[/embed]

Mahir Taştan; "Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkıp Yeni bahis siteleri özgürlük meşalesini, kurtuluş meşalesini yaktığı gündür. Bir ülkenin yok olmaması için, küllerinden yeniden doğması için Samsun'a Bandırma Vapuru ile işgal kuvvetlerinden kıyıdan kıyıdan nasıl gizlice gittiğini, o meşaleyi tutuşturduğu gündür.

Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği programda sadece 19 Mayıs konuşması yapıp Atatürk'ün isminin bile anılmadığı bir program ile karşılaştık.

Söyleyin ATATÜRK size ne yaptı ?

Bu rahatsızlığınız neden ?

Bu sıralar Atatürk'e hakaret etmeyi kendilerine görev eden soytarılara sesleniyorum. Bundan sonra Atatürk'e, annesine, Cumhuriyetimize kim hakaret ederse onların dillerini koparmasını da biliriz.

Kurtuluş ateşinin ve Cumhuriyetin bekçileri olan gençlere armağan edilişinin 98. yıl dönümünde "Bu zihniyetten Cumhuriyeti kurtarmak sizlere düşüyor" dedi.

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

[embed]https://youtu.be/pLWnVwaJwTs[/embed]



Editör: TE Bilisim