Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Kasım Ayı olağan örgüt toplantısını Kavacık’taki İlçe binalarında gerçekleştirdi.


İlçe binasında düzenlenen örgüt toplantısına, Belediye Başkan Aday Adayları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.




Örgüt toplantısında konuşan Aydın Düzgün, şu ifadelere yer verdi.


"Türkiyemiz ve doğaldır ki Beykozumuz zor günlerden geçiyor. Hat safhaya çıkan ekonomik sorunlar, sosyal sorunları da aynı anda arttırıyor. Beykozumuzda artan işsizlik ve hayat pahalılığı, anne ve babaları ciddi bunalımlara sürüklüyor. Geçenlerde belediyenin önünde öğretim bursu için, 150 TL için yaşanılan izdihamı bir çoğunuz görmüştür.


Bu kötü gidişatın, bu sıkıntıların sorumlusu tabi ki Beykozlu değildir. Sorumlusu ülkemizi ve Beykoz Belediyesi'ni yöneten daha doğrusu yönetemeyen zihniyettir. Belediye yönetimi, sanki hiçbir şey olmamış gibi Beykoz'un bütün dertleri bitmiş gibi, Tokatköy'deki 487 ada, 3 parsel de vatandaşın tapusunu vermemek için, kentsel dönüşümün peşine düşmüş alal acele belediye meclisinden bu kararı geçirmek istiyor.


Yeni iptal edilen doğal sit planlarını parçalayıp, kendilerini ve yandaşları için çok önemsedikleri Karlıtepe planlarını meclisten geçirmenin peşine düşmüşler. Özetle Beykoz Belediyesi'nin tek derdi, kendilerini ve yandaşlarını zengin etmektir. Beykozlu umurlarında değildir. Ancak bu devran böyle gitmeyecektir. İnanıyorum ve güveniyorum ki, Beykozlular AKP'yi 31 Mart seçimlerinde sandığa gömecektir.


Demokrasinin ve özgürlüklerin olmadığı hiçbir düzende ekonomik ve sosyal döngülerin sürekliliği sağlanamaz. Eğer ülkemizde olduğu gibi halkın, adaletin, özgürlüklerin, sendikaların, üniversitelerin ve çalışan tüm emekçilerin, üzerinde kurulan bu baskı ve korku rejimi, mutlaktır ki ülkemizin ekonomik ve sosyal dengelerini bozmuştur.

Demokrasinin olmadığı ortamlarda maalesef sermaye sınıfı da çok hoşlanmaz. Geldiğimiz şu sürede bizlere çok önemli görevler düşüyor.


Ülkemizde ve Beykozumuzda ortadan kaldırılmaya çalışılan demokratik haklarımızı geri alınması, bu kötü gidişattan kurtulmaktan tek bir yol vardır. 31 Mart 2019 yılında yapılacak seçimleri kazanmaktır." ifadelerini kullandı.


Toplantının geri kalanı basına kapalı yapıldı.

 
Editör: TE Bilisim