Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülsüm Arıkan, Çiğdem Mahallesi Omka Düğün Salonu'nda gövde gösterisi yaptı.

Çiğdem Mahallesi'nde oturan Ordu Mesudiyeli olan Gülsüm Yılmaz, Omka Düğün Salonu'nda yaptığı tanıtım toplantısına bin kişi katıldı.

Omka Düğün Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Kadın Kolları Başkanı Sevim Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, CHP Beykoz Eski İlçe Başkanı Mahir Taştan, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını meclis üyesi adayı Gülsüm Yılmaz yaptı.



Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan Gülsüm Arıkan,"Mahallemizin kızı, gelini olarak, Beykoz’da başlayan tüm hemşehrilerimin sesi olmak için aday oldum. Beni seçen İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımıza çok teşekkür ederim"dedi.



CHP Beykoz İlçe Başkanı Düzgün yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. "Çarşaf listede birinci çıktı Gülsüm. En önemli özelliği de Gülsüm ün bu. Uzun süreçte aday adaylıkları yaşadık ama çok şükür sona erdi. Partinin içinden çıkan bir yüzüdür kendisi. İyi bir meclis üyesi olacağından eminim. Meclis üyeliği gerçekten çok zor bir iş. En büyük duam da şu olmuştur, Allah kimseyi muhalefet meclis üyesi etmesin. En büyük dileğim iktidar meclis üyesi olmasıdır. Çiğdem mahallesinin sorunları çok. Bunlarla ilgilenen muhtarımız Murat Erdal'da yakından ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Hepinizin çaba sarfetmesini, gayret göstermesini istiyorum. Herkesin oyunu almak için mücadele edeceğiz. Çiğdem Mahallesinde de 1'nci Parti yapacağınıza inancım tamdır" şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Düzgün'ü yaptığı konuşmanın ardından Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun yaptı.



Tosun yaptığı konuşmada, "Çiğdem Mahallesi, benim de mahallem. Mahallemle gurur duyuyorum. 1 Nisan'ı Belediye Başkanı Çiğdem Mahallesinden çıkacak Allah'ın izniyle. Yoğun bir tepmo çalışıyorum. Bize bu dayanma gücünü veren Beykoz halkının ilgi ve sevgisi bizi ayakta tutuyor. Bugün esasen proje konuşmak için değil, Gülsüm kardeşimizin tanıtımı için burada bulunuyoruz.

Gülsüm kardeşimiz CHP'ye hizmet etmiş, emekçi bir kardeşimizdir. Bu yüzden kendisi listede yer aldı. Kendisinin bu noktada olmasından dolayı çok mutlu oldum. Çiğdem mahallesinin sorunları çok. Toplantılarda sorunlarımızı her zaman tartıştık, konuştuk. Hepiniz bunu yaşıyorsunuz zaten. Ne bir yetkiliden bir cevap alabildik nede bir ilerleme katedebildik. Ama endişelenmeye gerek yok. 1 ay sonra iktidar bizim elimize geçecek. Sorunlar nasıl çözülür birer birer göstereceğiz. Yeter ki birlik olalım, beraber olalım. Beni Belediye başkanı seçmekls hiçbir şeyi çözmüyoesunuz. Beykoz bir bütün olursa aşamayacağımız sorun yok. İktidar Bi değiliz. Gittiğim her yerde bununla karşılaşıyoruz. Nasıl yapacaksınız diye soruyorlar. Beykozlunun, beykoz halkının birlik ve Dayanışmasıyla, Ancak iyi bir kamuoyu yaparak gerçekleştirebiliriz. Biz güç olursak, doğru işler yaparsak, o görülmez aşılmaz denilen yerleri aşarız. Biz Beykoz halkına söz verdik. En büyük sözümüz, Beykozlu Beykoz'da kalacak. Dosta düşmana herkese göstereceğiz. Niye yapamadılar biliyor musunuz 40 yıldır. İyi bir kadro kurup, iyi bir çalışma yapılmadığı için de ondan. Kapalı kapılar ardından, gizli bölmelerde yapılan anlaşmalarda dolayı bir kısmı yargıdan döndü. 40 yıldır Beykoz’da imar konuşulup bir arpa boyu yol alınmaz. Yakın zamanlarda Beykoz’da imar planları yapıldı ama mahkeme iptal edildi. Şimdi 3e böldüler. Etap etap geçirmeye çalışıyorlar. Yine hile yine gözden kaçırma ile karşıkaşıyayız. Beykozun imar, plan sorunu 60 yıldan beri devam ediyor. Beykoz halkı bundan çok çekti. Beykozlu eşine dostuna anlatsın. Bu fabrikalara işçi olarak gelen yakınlarımız bir arsa satın aldı. Ev yaptı. Belediye rüşvet verdi. Özal geldi, tapu tahsis belgesi çıkardı. Vatandaş her gelene verdi. Şimdi bu dönem geldi seninki 2b dedi, milli amlak dedi. Şimdi burayı size satacağız dediler. Emekli olan aldığı ikramiyeyi verdi. Kimisi kredi çekti. Herkes borçlu arsalardan dolayı. Bu sefer ne oldu imar barışı yapıldı. Yine para verdik. Allah aşkına böyle bir şey olur mu. Bir iktidar halkına bu kadar mı işkence yapar. Şimdi imar planı geçti. Ee planda da yerin yok.

Bizim bu oldu bittilere, bu baştan sapma, bu çıkarcı anlayışa dur demenin zamanı geldi. Uzun zamandır aynı düşünce burayı yönetiyor. Görünen o ki heyecanları kalmadı, nefesleri tükendi. Suni tenefüsle hayatta kalınmaz. Artık Beykoz’da hayat yeniden yeşerecek ve biz bu işi yapacağız. Milletin tek kuruşunu yedirmeden çalışacağız. " ifadelerini kullandı.



Editör: TE Bilisim