CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan,geçtiğimiz günlerde partisine yönelik açıklamalarda bulunan AK Parti Beykoz  İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’a cevap verdi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ıin Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde yaptığı açıklamanın ardından, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan basın açıklaması yaparak cevap verdi.

Mahir Taştan’ın basın açıklaması;

Beykoz Belediye Başkanı ve AKP Beykoz İlçe Başkanı geçenlerde talihsiz bir açıklama yapmışlar.”

Sayın Çelikbilek, Beykoz’da CHP’ye millet neden oy veriyor diye kahroluyormuş! Sayın Belediye Başkanı’nın talihsiz bu söylemleri Beykoz’da Partimize oy veren tüm seçmenlerimize bir hakarettir. Kendisi unutmamalıdır ki bugün her hangi bir siyasi parti sayesinde belediye başkanlığı yapıyorsa bunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne borçludur. Çok partili sistemi bu ülkeye CHP Celtabet getirmiştir ve kendisininin de önü açılmıştır.

Bu anlamda demogoki yaparak halkımızın verdiği oyu küçümsemeyin. Eğer yalan arıyorsanız ortada, 2009’dan bu yana sizin Beykoz için olan vaadlerinizi bir gözden geçirin.

Kendisi CHP’ye oy verenlere kahrolacağına, verdiği vaadleri yerine getirmediğine KAHROLSUN!

MUSTAFA GÜRKAN en iyi casino siteleri  CHP’YE OY VEREN VATANDAŞLARIMIZDAN ÖZÜR DİLEMELİ!

Geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanının yapmış olduğu referandum süresi içerisinde sahaya yalanlarla kirlettiğimizi ifade etmiş, kendi partisi içerisinde yaşadığı sorunların üzerini örtme çabası içerisine girmiştir.

Beykoz’da yapmış olduğumuz çalışmalar ortadadır. Biz sahada HAYIR’I anlattık. Kendileri ise saha da parti seçimine çevirmek için mücadele ettiler. Tabi kendisi seçim süresi boyunca sahada olmadığı için izlemediği maça yorum yapıyor.

MUSTAFA GÜRKAN’ın MAZOTU MU BİTTİ !

Acaba kendisinin mazotu mu bitti yoksa ihale takip etmekten zaman mı bulamadı da sahada fazla görünmedi.

Mustafa Gürkan’ın bu iddiaların detaylarını kamuoyuna detaylı açıklamalıdır. Açıklamazsa müfteridir.

[embed]https://youtu.be/3ojH0Qjxkhg[/embed]

 
Editör: TE Bilisim