Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Örnekköy'de bulunan Aramızda Kalsın Restorant'ında Anneler Gününü özel program düzenledi.



Şehit ailelerinin katıldığı program sabah kahvaltısı ile başladı, çeşitli eğlencelerin ardından mangal ve müzik eşliğinde devam etti.



Şehit aileleri; "Hatırlanmaktan çok mutlu olduklarını ve nasıl insanlar evlatlarının gelmelerini kapı önünde beklerler, gözleri yollarda kalır ya, bizde böyle özel günlerde hatırlanmanın, aranmanın, unutulmamanın mutluluğu yaşıyoruz.Böylesine manidar bir günde burada olmaktan çok mutlu olduk" dediler.



Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Yöneticileri misafirlerin her biriyle yakından ilgilendiler.



CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner ve Gençlik Kolları Sekreteri Emre Göç'ün Anneler Gününe özel yaptığı açıklamalarda;



Mahir Taştan; "Başta Mustafa Kemal Atatürk'ü doğuran Zübeyde Hanım, Şehit Anneleri ve vatanı için şuanda oğullarının yollarını bekleyen annelerimiz olmak üzere tüm annelerin, Anneler Günü kutlarım" dedi.



Eylem Uzuner; Anneler günü bizler için çok önemliydi. Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak en güzel teşekkürün Şehit ailelerine olacağını düşündük. Çünkü onlar evlatların başına kınasını yakar ve git görevini yap, dönebilirsen canın sağ olsun, dönemezsen VATAN SAĞ OLSUN dediler. Şehit ailelerimizin yürekleri buruktu ve onlara 'anne, anneler günün kutlu olsun' diyecek birileri yoktu. Biz de onların bir nebze de olsa evlat özlemini dindirelim dedik. Bu topraklar için kanını, canını hiçe sayıp vatan vazifesini layıkıyla yapan herkesten Allah razı olsun. Allah onları nurlarda yüzdürsün ve diğer ayakları öpülesi, cennet kokulu annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.



Emre Göç; "Dünyada kadınlara bahşedilip de, erkeklerde olmayan özelliklerin en büyüğü anneliktir. Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bugün de burada şehit annelerimizle birlikteyiz. Onlara minnettarız, şehitlerimize minnettarız" dedi.



Program Yasin Erbaş saz dinletisi ile son buldu.







 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 
Editör: TE Bilisim