Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Tonya, 31 Mart 2019 yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacağını açıkladıktan sonra saha çalışmalarına hız verdi.

Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Tonya, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Adaylığını açıklar açıklamaz "vakit oturma vakti değil çalışma vakti" şiarıyla yola çıkan Tonya, saha çalışmalarına esnaf ve muhtar ziyaretleri ile başladı.

Ziyaretleri sırasında başkan gibi karşılanan Tonya, ziyaretleri sırasında adeta başkan gibi karşılanıyor. Mimar olduğunu öğrenen Beykozlular, Tonya'yı rehin alıyor, "Beykoz'un sorunları nasıl çözülecek, imar sorunu nasıl düzelecek" sorularını Mimar Tonya'ya soruyor. Tonya'ya gösterilen ilgili alakanın kendisini motive ettiği gözlenirken, Tonya, Beykozlulara dakikalarca Beykoz'daki sorunların nasıl çözüleceğini hiç usanmadan, büyük bir keyifle anlatıyor. Tonya, Beykoz’un iş, aş ve imar sorunlarını çözmeye aday olduğunu ifade ediyor.



Tonya, sohbet ettiği Beykozlulara; “Beykoz'a vefa borcumuz var”

"Adaylığımı açıklar açıklamaz ; 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde aldığımız oyun üzerine nasıl daha fazlasını koyabiliriz düşüncesiyle, "vakit oturma vakti değil çalışma vakti" dedik ve sahaya indik. Bizlere çok görev düşüyor. Beykoz'a ve Beykozluya yapılacak çok işimiz var. Bizlere düşen görev neyse elimizden geldiğince yapmaya ve sorunları çözmeye çalışıyoruz. Beykoz'da yaşayan her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de bir vefa borcu var. Bizler bu ilçenin havasını soluyor, ekmeğini yiyoruz. Hem vatandaş olarak hem de Beykoz'a başkan adayı olarak katkı sunmak asli görevimizdir. Bu; bugün de böyle, bundan sonra da böyle olacak! Eğer partimiz bana bu görevi verir, halkımız da evet derse Beykoz’umuz için elimden gelenin en iyisini yapacağım. 27 yıllık İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimimi Beykoz'da kullanmak istiyorum. Beykoz'un her karışında "ne sorunu var, imar problemini nasıl çözebiliriz ve vatandaşlarımızı nasıl mutlu edebiliriz" sorularının cevaplarını en iyi bilen kişiyim" dedi.



Beykozlular, Tonya'ya; " Her seçim öncesi adaylar sahaya iniyor. Tabi bizde haliyle adaylara Beykoz'u ve Beykozlulara neler yapacaklarını,iş aş ve imarla ilgili sorunlarımızı dile getiriyor ve onlardan cevap bekliyoruz. Beykoz'un sorunlarını bilmeyenler, özellikle imarla ilgili bilgisi olmayan adaylarımız bu konularda genelde sıkıntı çekiyorlar. Maşallah sizlerin bu konuda olan tecrübeniz ve donanımızın fazlasıyla var. Gerçekten bilginiz ve tecrübeniz, Beykoz ve Beykozlu için bir şans! Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim