CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Ordu iline ait ALTAŞ TV'ye konuştu. 






CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, “Yerliyiz, milliyiz. Bu seçimi Beykozlu adaylar kazanacak. Beykoz’u Beykozlularla yöneteceğiz.” dedi.

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, kendisini Ordu’nun damadı olarak anons eden Altaş TV’ye başkan adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.



CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Altaş TV’ye şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi'nden 10 arkadaşımız aday adaylığı müracaatında bulundu. Hepsi birbirinden kıymetliydi. Sahada gecesini gündüzüne katıp çalışmalar yaptı. Bizlerde çalışmalarımızı yaptık. Sayın Genel Başkanımız bizleri bu göreve layık gördü. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Bütün parti meclisimize, MYK Üyelerine, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beykoz’da yapacak çok işlerimiz var.

Ben sadece CHP’nin değil Beykoz’daki tüm halk kitlesinden, her etnik kökenden oy almak isteyen bir adayım. Bu anlamda da bana büyük bir destek var. Dolayısıyla biz Beykoz’un adayıyız. Yerliyiz, milliyiz. Bu seçimi Beykozlu adaylar kazanacak. Beykoz’u Beykozlularla yöneteceğiz.

Ben Karadeniz kökenliyim. Rizeliyim. Eşim Ordulu. Dolayısıyla yıllardır Ordulularla iç içe yaşan bir aileyiz. Yaşamamız birlikte.” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim