Beykoz'da gerçekleştirdiği etkinliklerle 7'den 70'e tüm ilçenin gönlünde taht kuran Gençlik ve Spor Beykoz İlçe Müdürü Bülent Küçük, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü oldu. Ayrıca Küçük, Bakanlık'tan gelen görevle, aralarında Beykoz'un da olduğu tüm Anadolu Yakası ilçelerinin sorumluluğunu da üstlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yer alan en etkili Şube olan Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü olan Bülent Küçük,  önemli bir görevi de üstlenmiş oldu. Ankara'dan atanma işlemleri tamamlandıktan sonra Beykoz'da ilk kez Beykoz Gündem Genel Yayın Yönetmeni Ferdi Güngör'e duygu ve düşüncelerini anlatan Bülent Küçük, şunları söyledi:

BEYKOZLA GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

"Öncelikle, görev yaptığımız süre içerisinde çok iyi dostluklar kurduğumuz Beykoz'dan ayrılırken, herkesten hakkını helâl etmesini ve varsa da bizlerin hakkını helâl ettiğinin bilinmesini isterim. Tarihte sportif başarılarıyla önemli bir yer edinmiş Beykoz'da sporcu ve spora gönül vermiş kişilere hizmet etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Beykoz benim evim; yuvam. Burada bir aile gibi gördüğüm 250 bin nüfuslu Beykoz Halkını, atandığım görevimi ifa etmeye giderken, sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle kucaklıyorum. Beykoz'la kurduğumuz gönül bağının da ömrümün sonuna kadar asla benden kopmayacağının bilinmesini istiyorum. Ayrıca Şube Müdürlüğümün peşi sıra İstanbul Anadolu Yakası'nın da Bakanlık adına sorumluluğunu üstlendim. Bu nedenle de Beykoz'la fiziksel bağımızın devam edecek olmasının heyecanını yaşıyorum.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVE ATANDIM

İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü olarak atandım. İstanbul genelindeki sportif faaliyetleri takip edecek, değerlendirecek ve geliştirilmesi için tüm gücümle çalışacağım. Spora olan aşkım ve ailem, bu zorlu görevde yine en büyük yardımcılarım olacaktır. İl genelinde özellikle spora gönül veren daha çok sayıda gencimize ulaşmaya çalışacak, onlara destek vererek ve gelecekte İstanbul'a Ülkemize; dahası Dünya spor tarihine adlarını yazabilmeleri adına ellerinden tutacağım. 

PANDEMİ VE ENGELLER BİZİ DURDURAMAZ

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandeminin neden olduğu derin yaralar mevcut. Bunun bilincinde olmakla birlikte ne pandeminin ne de engelli kişilerin içinde bulunduğu engellerin spor aşkının önünde bir set oluşturacağını düşünmüyorum. Bizler Beykoz'da evlerde de spor yapılabildiğini, uygulamalı ve canlı yayınlarımızla göstermiştik. Beykoz eski Kaymakamımız ve kadim dostumuz Sayın Ahmet Katırcı'yla gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalarla engelli birey olmanın da sporun önünde bir engel olmadığını ispat etmiştik. Şimdi tüm bu tecrübelerimizi bu kez İstanbul'un 39 ilçesiyle paylaşma vaktidir. Bizler engelleri ve setleri hepbirlikte, elele ve sevgiyle ama spor yaparak aşacağız. Sporu spor olmaktan da çıkartarak, gençlerimizin ve yeni nesil için bir felsefeye taşıyacak; bir yaşam biçemi olarak kurgulayacağız"

Editör: TE Bilisim