Bozhane Mahallesi Muhtarlığı, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Cemal Sataloğlu ve Süha Pekkip sponsorluğunda bin kişilik iftar daveti verdi.

Bozhane Mahallesi Muhtarı Evren Önal’ın koordinesinde mahallenin tarihi futbol sahasında gerçekleşen iftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Nuray Çepni, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Gülsüm Arıkan Yılmaz, Bahar Doğru, Recayi Çelik, Cemal Yavuz, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Polonezköy Mahallesi Muhtarı Antoni Vilkoşevski, Göllü Mahallesi Muhtarı Celalettin Ayvaz, geçmiş dönem Polenezköy Mahallesi Muhtarı Daniel Ohotski, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ile Bozhane Mahallesi ve çevre mahallelerden vatandaşlar katılım gösterdi.

İftar öncesi selamlama konuşması yapan Bozhane Mahallesi Muhtarı Evren Önal, katkılarından dolayı CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Cemal Sataloğlu, Süha Pekkip ve yemeklerin dağılmasından futbol sahasının hazırlanmasında kendilerine yardımcı olan Mahallenin gençlerine teşekkür etti.

Geçmiş dönemlerde Muhtarlık ve İl Genel Meclisi Üyeliği yaparak Beykoz’un Köylerinde, etkin bir kimlik edinen ve bu bilinen kimliğini yeni dönem Meclis Üyeliği döneminde de devam ettiren Süha Pekkip ile gerek İBB gerekse Beykoz Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde sistemli çalışmasıyla İlçe ve İstanbul genelinde oldukça dikkat çeken Cemal Sataloğlu’nun uyumlu çalışması, mübarek ayda ortaya oldukça güzel görüntü çıkarttı. 

İftar üzeri yapılan dua sonrası ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Katılımcılar, uzun süren pandemi şartları sonrası havanın da iyi olmasıyla açık havada yapılan iftar davetinde bol bol sohbet etme şansı buldu.

Editör: TE Bilisim