İstanbul'un en iyi yat kiralama ve organizasyon şirketi olan Boğaz Çocuğu firmasından günlük yat kiralama hizmeti alarak Beykoz koylarında keyifli saatler geçirebilirsiniz. Günlük olarak kiraladığınız lüks yatta doğum gününüzü kutlayabileceğiniz gibi sevgilinize romantik bir ortamda sürpriz şekilde evlilik teklifinde bulunabilir, eşinizle baş başa yıldönümü yemeği yiyebilir, arkadaşlarınızla bekar olarak geçirdiğiniz son saatlere çılgın bir parti ile veda edebilir, birbirinden hareketli ve duygusal fasıl müzikleri ile kendinizden geçebilir, şirketinizin önemli misafirlerini iş yemeği ve toplantı organizasyonları ile 12 ay süresince en güzel şekilde ağırlayabilirsiniz. Ayrıca kavurucu yaz sıcaklarını keyifli hale çevirmek için boğazda yüzme turları düzenleyebilir, 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldiğinde orucunuzu boğazın muhteşem manzarası ve manevi havası altında açmak isterseniz iftar yemeği programınızı da yatta organize edebilirsiniz.

GÜNLÜK TURLAR 8 SAAT SÜRER

Günlük kiralamlarda yat 8 saat boyunca siz ve misafirlerinize hizmet eder. Organizasyon sabah 10:00 saatlerinde başlayıp akşam üzeri 18:00 gibi sona ermektedir. Akşam turları 19:00'dan itibaren başladığı için bitiş saati olan 18:00 üzerinde bir kaydırma olamayacağı gibi tura sabah daha erken başlamak isteyen misafirleri 09:00 gibi yata alıp ekstra bir ücret talep etmeden 9 saat üzerinden de organize edebiliyorlar. Burada karar tamamen müşteriye bırakışmış durumda. Günlük kiralamalarda yat boğazda sürekli gezmez, kısa bir boğaz turunun ardından çok dalga almayan sakin bir koyda demir atılıp dönüş saatine kadar orada beklenir. Misafirler burada ister denize girer, ister eğlence ortamı isterse toplantı organizasyonu planlarlar. Yatın sürekli tur atmasını talep eden misafirlerin saat başı ödeme yapması gerekecektir.

UYGUN FİYATA LÜKS YAT KİRALAYIN

Boğaz Çocuğu filosundaki lüks yatları günlük olarak kiralamak için son derece makul ücretler ödeyeceksiniz. 8 saatlik kiralama ücretleri 4000 TL ile 6500 TL arasında değişmektedir. Boyları 16 metre ile 22 metre arasında değişen lüks yatlarda 20 kişiye kadar yemekli, 30 kişiye kadar da kokteyl düzende organizasyonlar planlayabilir, menü hizmetini şirketten talep edebileceğiniz gibi sadece günlük yat kiralama hizmeti alarak diğer tüm organizasyonu kendiniz yapabilirsiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek malzemesi getirilip yatın mutfak ekipmanları kullanılmak istenirse şirketin önerdiği sayıda garson kiralanması gerekecektir. Garsonlar hem tur süresince servis yapacak, hem de organizasyon sonra erdiğinde yatı,  mutfağı ve ekipmanları temizleyeceklerdir. Bir adet garson için ödenmesi gereken ücret de şuan itibariyle 150 TL'dir.

BEYKOZ YA DA İSTİNYE SAHİLİNDEN BİNİN

Kiraladığınız yata Beykoz sahilinden binebileceğiniz gibi Avrupa yakasında oturan misafirler İstinye sahilinden de tura katılabilirler ve bunun için hiçbir ekstra ücret ödenmesi gerekmez. Yine aynı şekilde organizasyon sona erdiği saatte yattan inmek için Beykoz ya da İstinye sahillerinden birini seçmekte özgürsünüz, arzu ettiğiniz yerde yattan inebilirsiniz. İstinye sahilindeki en uygun alış ve bırakış yeri İDO iskelesinin yan tarafıdır.

REZERVASYON YAPMAK İÇİN KAPARO GÖNDERİN

Seçtiğiniz yatı istediğiniz tarihte günlük olarak kiralamak için atmanız gereken ilk adım şirkete kaparo ödemesi göndermektedir. Kaparo olarak talep ettikleri miktar da organizasyon için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısıdır. Kaparo almadan kesinlikle rezervasyon taleplerini işleme koymayıp kısa süreli geçici opsiyonlar alarak yatları bekletiyorlar. Hızlı bir şekilde kaparo kendilerine ulaşmadığı takdirde opsiyonları kaldırıp diğer müşteri adaylarından gelen rezervasywwwon taleplerini değerlendirmeye alıyorlar. O halde vakit kaybetmeden www.yatkiralama.com Sitesine giriş yaparak bütçeniz ve zevkiniz için en uygun olan yatı seçtikten sonra rezervasyon yaptırmak için firmayla iletişim kurun. Özellikle yaz aylarındaki günlük yat kiralama talep yoğunluğunu da dikkate alarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde hareket edin! Şimdiden hepinize iyi eğlenceler..

Editör: TE Bilisim